Tetőlétra használata

A tető dőlésszögének megfelelően használható a fokok lapos vagy meredek lépőfelülete. Könnyűfém tetőlétrák az alább felsorolt színekben kaphatók: – Natúr alumínium. A magastetőn való biztonságos közlekedés problémaköre az indokoltan szigorodó szabályozások miatt minden építkezőt érint.


Fontos a bevizsgált, minősített rendszerek használata , hiszen sok esetben valóban emberélet múlhat a félmegoldásokon. Szerelési munkákhoz a tetőlétra a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó segítségével (a normál rögzítőkampók használata nélkül) is rögzíthető.

Teto˝ gerincen gurítható rögzíto˝ kampó. A tetőgerinc-rögzítő kampó a tetőlétrák tetőkampó nélküli biztonságos rögzítését teszi lehetővé. Segítségével a tetőlétra gyorsan és . A termékek ipari célra is felhasználhatóak?


Ipari használatra a STABILO sorozatunkat ajánljuk. Ez a sorozat megfelel az ipari (intenzív) használat legmagasabb elvárásainak. A szárak anyaga vízálló, enyvezett, rétegelt fa vagy alumínium.


Stabil, hajlított alumínium vagy bükkfa fokok.

Tájékoztató letöltése PDF-ben . Ha hosszabb időt tölt majd a tetőn, érdemes tetőfedő pallót bérelni, ez ugyanis kényelmesebb, mint a közönséges létra. Szűk helyen, például két ház között, keskenyebb állványzatot érdemes használni. Használjon mindig tetőlétrát vagy tetőfedő pallót . Legalább két kampó használata szükséges a létra rögzítéséhez.


A létra színével megegyező színekben gyártva. Cél a balesetek és a foglalkozási megbetegedések megelőzése, az egészséges és biztonságos munkahelyek megteremtésének elősegítése. A tetőlétra a tetőgerincen gurítható rögzítőkampó segítségével rögzíthető, anélkül , hogy az egyszerű rögzítőkampót alkalmaznánk.


Mennyiségi kedvezményekhez kérjen árajánlatot! A létrá(ka)t rugalmasan az adott tetőmérethez lehet hangolni. Külső szélesség: 3mm. Tetőlétra csatlakozó elem. A speciális igényekkel rendelkező szakmákra szabott létrákból is széles palettát kínálunk.


Ezek a létrák a szakma számára egyedi elvárásaihoz igazítottak. Magas színvonal, hosszú élettartam, biztonságos használat , és könnyű kezelhetőség jellemző rájuk. Mindegy, hogy tetőn, homlokzaton vagy a . Ide sorolható a tetőlétra , a tetőjárda, a falilétra és a biztonsági korlát.

A Lindab Protectline tetőbiztonsági rendszer használata biztonságos,. A műszaki adatok nagyméretben való megtekintéséhez, kérjük töltse le az adatlapot. Műszaki adatlap letöltése.


A dokumentumok olvasásához vagy nyomtatásához az ADOBE . Ha nem talált megfelelő terméket, kérem írja meg nekünk, hogy mire lenne szüksége. Weboldalunkon politika, hitel, sex, autó, videó tartalmú hirdetéseket nem helyezünk el! Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése