Tetra kombi térkő

Az elegáns, nagyméretű lapok, cm-es vastagságban készülnek. A lapoknak nincs élletörésük, ezért minimális méretű a fugakép. A különleges technológiával készült térkő mintázata a természetes kőlapokhoz . JV-Raszter térkő - Minőségi térkövek gyártása és kereskedelme.


A különböző méretekből adódóan többféle módon variálhatjuk, alakíthatjuk a térburkolatot. Kedvünk szerint a térkövek rakhatók külön-külön, vagy egymással kombinálva. Járdák, teraszok, belső udvarok burkolásához ajánljuk. Egyféle, 60xcm-es méretben készül.


A jól megválasztott térkő összhangban van otthonunkkal. TETRA TÉRKŐCSALÁD KIEGÉSZÍTŐJE. Stílusa illeszkedik a ház stílusához, ugyanakkor harmóniában van a természettel. Az innováció jegyében folyamatosan bővülő magas minőségű térkő választékunk mindenkinek lehetőséget kínál arra, hogy elkalandozzon a térburkolatok világában, és rátaláljon . Egy darab kő több mint fél négyzetméter. Ezzel a kővel egészen új hatású burkolatot lehet építeni.


Nagyon modern, nagyon látványos a nagyméretű lapokból, kevés fugával készült felület. Tetra XL térkő adatlap megtekintése . Látogasson el Kecskeméten a telephelyünkre, ahol a testközelből megtekinthető a teljes térkő kínálatunk, azon belül az akciós térköveink is. LETISZTULT MEGJELENÉS A PANNÓNIA térkövet elegáns, egyszerű vonalvezetés, homogén színek jellemzik. Ha kedveli a tiszta megoldásokat, kellemes színeket, a PANNÓNIA térkő az Önnek ideális burkolat.


A PANNÓNIA térkő élletörés nélkül készül, ezért a fugák sokkal kisebbnek látszanak, a burkolat zártabbnak . Kedvező áron kiváló minőségű térkövek. Térköveink nemcsak kiváló minőséget képviselnek, de árak tekintetében is versenyképesek. Az alábbi térkő árlistából Ön is kedvére válogathat bőséges választékunkból. A térkő árait termékcsaládonként, színenként külön-külön is feltüntettük, a könnyebb választás érdekében.


Tekintse meg további munkáinkat. Ahány ház annyi szokás… …tartja a közmondás. Mi kiegészítenénk: …és annyi viakolorozás! Térkő burkolatok és kerti utak építése.


Ha megkérdez két kivitelezőt, hogyan kell. A közkedvelt Citytop család tagja 5-féle különleges színben, pénztárcakímélő méretével szépíti meg az Ön környezetét! A három, különböző méretű kő egy raklapon belül egyenlő arányban található meg, így a vevő és a kivitelező dolga is leegyszerűsödik, nem kell félkövekkel, kezdőkövekkel kalkulálni. A kövek szélein kisebb az élletörés a hagyományos térkövekhez képest, ezért . Cégünk térkövek , térburkoló kövek, előregyártott betontermékek előállításával és forgalmazásával, foglalkozik.


A térköveken kívül gyártunk szegélyköveket, paliszádokat, útépítési szegélyköveket, valamint magasépítési betontermékeket, zsaluköveket, falazóelemeket, födémbéléstesteket, kerítéselemeket, támfalelemeket. A termék palettánk bővítését tervezzük, melyhez új gyártó sablonok beszerzésére volna szükség. Kutyacsont szürke-piros.


Minden holmijuk becsomagolva állt a lakásban, akár azonnal el. CSIGALÉPCSŐ, térkövek , diszoszlopok, kör- fűrész, ütvefúró .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése