Bádogos munkák árak

Az alább felsorolt árak nettóban értendők és tájékoztató jellegű! Mennyiség, Anyag egységár, Díj egységár, Anyag egységár összesen, Díj egységár összesen. A táblázatban szereplő árak irányárak , egyszerűbb (haladósabb) munkáknál alacsonyabb, bonyolultabb munkáknál magasabb árakkal kalkulálhatunk. Víz – csatorna – fűtésszerelés.


Villanyszerelési munkák.

Tervezés, engedélyeztetés. Ideiglenes elektromos betáp igénylése, lerakása. Anyagszükséglet részletes kiírása, beszerzése, szállítással. Az anyagdíj minden esetben a megrendelőt terheli , ezért a munkadíj anyag nélkül értendő.


Az Ács –tetőfedő mesterséget még az iskolában tanultam, de a bádogos szakmát már a munkáim során bádogos mesterektől sajátítottam el. A kérdező kommentje: Hú, hát köszönöm a segítséget, nagyon használható infókkal láttatok el. Számításom szerint ez a munkálat kb.


Tetőlemezek és kiegészítők.

Munkáim túlnyomó részét családi házak, melléképületek és teraszok fedése héjazatának kialakítása képezi. Tetőfedő és bádogos munkák kivitelezésével foglalkozom. Egy speciális terület, palatetők felújítása- legyen az hullámpala vagy síkpala – is tevékenységeim közé tartozik, amit a keresletnek megfelelően cserepes . Bádogos munka fogásaira lennék kíváncsi. Precíz bádogos gárdával vállallunk bádogos munkákat rövid határidővel.


Ezzel kedvező árakat is tudunk biztosítani megrendelőinknek. Egyrétegű lapostető szigetelés felújítás. Szaktanácsadás bádogos , bádogozás munkaterületén jártas szakértőtől.


A feltüntetett árak MUNKADÍJRA vonatkozó, nettó egységárak (az ÁFÁ-t nem tartalmazzák)! Kivitelező cég vagyunk, belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezéssel nem foglalkozunk. Lapunk egy meghatározó győri bádogosvállalkozástól kért árajánlatot méter ereszcsatorna kicserélésére. JÓSZAKI weblapon kértem ajánlatot zsindely tető javításához. Jónás Pál volt az első aki jelentkezett, megnézte az elvégzendő feladatot, ezt követően pontosan megjelent a megbeszél időpontban.


A munkát elvégezte, a beázás megszűnt. Munkáját,az ár , az anyagfelmérés, a minőség alapján jóra értékelem, négy csillaggal . A belsőépítészeti kivitelezés során leggyakrabban előforduló munkanemeket soroltuk fel a teljesség igénye nélkül. Molnár Adolf eperjesi szűcsmester egyéb más jeles munkái közt egyezer darabból összeállított s vart.

Nik Ágoston bádogos munkái szinte tetszettek. Régi tetők felújitàsa, -Új tetők készitése-Lapos tetők szigetelése, -Beàzàsok megszüntetése, - Bàdogos munkàk. Binder testvérek kitünő szűcsmunkákat állítottak ki, u.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése