Generálkivitelezés debrecen

Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Elérhetőségeink: Dryvit Profi Kft.


Debrecen , Karabély utca 3. Premium Wordpress Themes by UFO Themes. Ez a weboldal a Barna Bau Építőipari Kft. Készítette: Webtapasz Dizájnstúdió. Dohánytermelő üzem épület felújítási munkálatok.


Megrendelő: AGROPORT–D Kft. Fő szolgáltatási körünk : épületek, családi házak, társasházak, irodák, ipari és mezőgazdasági épületek kulcsrakész és szerkezetkész generálkivitelezése, építész tervezés. Valamint generál és kulcsrakész házépítés, kivitelezés, lakásátalakítás, lakásfelújítás, építész , gépész . Több mint éves tapasztalat. Négy hónap alatt kétszáznegyven darab ötven kilós táblát cserélt ki a kivitelező. A több mint nyolcvan éves tetőre ráfért már a felújítás.


Az edzett üveglapokból összeragasztott táblák belül hővisszaverő fóliát kaptak, emellett megújult az 5négyzetméteres lemeztető is. Megbízható, korrekt kivitelezőt keres háza építéséhez? Mi tudunk újat építeni,. Building-teade, Construction, Projectmanagement.


Energiatakarékos ház és Passzívház építés, valamint családi ház generálkivitelezés a Cseke Passzívház csapatától! Keresse az Civis-Terv Max Kft. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Generálkivitelezés felsőfokon. Sokszor merül fel Önben a házépítés gondolata, de elkedvetlenedik a félmegoldások és akadályok láttán?


Cégünk fő tevékenysége az építőipari generál kivitelezés , de széles körű szolgáltatásaink közé tartozik az egyéb építőipari részmunkafolyamatok felvállalása is, a folyamatban lévő építkezéseknél, . BAU-KELET Építőipari, Tervező és Kivitelező Kft. A nálunk hirdető Mesterekkel csak jól járhatsz! Egyébként pedig jó fejek. Használja ki maximálisan a Csok-ban rejlő lehetőségeket.


Családi ház építés kanadai acélvázas gyorsház technológiával. Forduljon hozzánk bizalommal kérjen ingyenes ajánlatot. Belsőépítészet, generálkivitelezés , egyedi bútorgyártás. Cégünk irodák, szállodák, kórházak, éttermek, üzlethelyiségek belső tereinek tervezését és komplett kivitelezését, saját gyártású egyedi és sorozat bútorokkal történő berendezését vállalja. Fax: Tevékenységek: építőipar, ügynöki ingatlanforgalmazás, társasház építés, társasház állványozás, pincefödém hőszigetelés, tetőhőszigetelés, teljes panelfelújítás, nyílászáró csere,.


Felújítás, építés, kőműves munkák. Műszaki ellenőrzés, Felelős műszaki vezető. A Higiénia Hungária Kft.


Társaságunk teljes körűen vállalja: Épületek és létesítmények teljes gépészeti kivitelezését (víz-, fűtés-, csatornahálózat).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése