Lezárófésű teljesítménynyilatkozat

A lezárófésűt az eresz vonalába kell beépíteni, amennyiben a fésűs ereszszellőző elem helyett kettőzött tetőlécre fekszik fel a legalsó cserép. A fésűk követik a cserép alsó felületének vonalát, beengedik az átszellőző levegőt, a madarak, nagyobb bogarak azonban nem tudnak bejutni a fedés alá. A rugalmas műanyag elem a hullámos keresztmetszetű cserép és a kettős ereszléc közötti rést lezárva meggátolja a madarak bejutását, és biztosítja a szellőzőlevegő bevezetését a héjazat alá. Rögzítése szegezéssel, csavarozással történik. Alkalmazható vápák mentén is.


Az áru rendeltetése: magas tetők héjalásának kiegészítő elemei. Eresz, gerinc, vápa kialakítás elemeinek azonosító megnevezései: szellőzőszalag,Stand szellőzőszalag, lezárófésű , Stand. FigaRoll Plus, Basic Roll, EcoRoll, Metal Roll és Standard . Mediterrán - lezárófésű. Az eresz vonalába kell beépíteni, amennyiben a fésűs ereszszellőző elem helyett kettőzőtt tetőlécre fekszik fel a legalsó cserép.


Még több Tetőkiegészítők. ROOFBOND AC ereszháló (plusz db rögzítőfül - fekete). Anyaga: fésűs felső résszel ellátott szellőzőelem polipropilénből. Felhasználási terület: íves cserepek estén megakadályozza a madarak bejutását az első cserépléc és a hullámok közötti résen keresztül a fedés alá, miközben megfelelő beszellőzést biztosít. Előnye, hogy kiváltja a . Es fehlt: teljesítménynyilatkozat.


Szellőzőszalag 5cm (barna feh.fek. tgv.) . Bramac Standard Lezárófé. Hullámos cserepeknél a lezárófésűvel együtt alkalmazzuk. Az egyedi formavilágnak köszönhetően A Leier betoncserepek vonalvezetése letisztult, így a tetőn a tökéletes íveket nem töri meg lépcső, nagy hézag. Az ívelt cserepekből készült tetők átszellőzése a formából adódóan jön létre, így az alsó szerkezetek kevésbé forrósodhatnak át a nyári hőségben. DoP = Declaration of Performance), amelynek elkészítésével a gyártó felelősséget vállal azért, hogy az építési termék megfelel a nyilatkozatban . Ez utóbbi kifogásokat haladéktalanul, írásban, a számla, szállítólevél , teljesítménynyilatkozat csatolásával együtt kell bejelenteni a terméket gyártó gyárban, . Lezáró fésű szellőző léccel Cserepeknél megakadályozza, hogy a madarak bejussanak a cserépléc és a hullámok közötti résen keresztül a fedés alá, miközben a beszellőzést biztosítja.


Nagy előnye, hogy kiváltja a tömör fa cseréplécet, így további hatásos beszellőzést biztosít. Különösen fontos lehet, ha az ereszvonalban .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése