Osb házak építése

A födém ugyanúgy paneles szerkezetű mint a falak, a gerendák feletti teherviselő réteg deszka vagy OSB lemez. A födémpaneleket szerelésnél egymáshoz és az alatta levő falak felső keretéhez csavarozzuk. Tetőteres házak esetében a födém teherbírását . Könnyűszerkezetes házak építése , de hogyan?


Telekvásárlástól a kulcsra. Mi szükséges az építkezés megkezdéséhez? Természetesen, hogy legyen telek.


A telek vásárlás fontos lépés, mely sokban befolyásolja az ingatlan későbbi kihasználhatóságát. Teherhordó falak: 1 5mm-es OSB burkolattal. Nézze meg egy építkezés folyamtátlépekben. Válaszfal (teherhordó) rétegrendje.


Miután az acélszerkezetet felépítettük, megkezdtük a szerkezet OSB lap burkolását. Az OSB lapok azért kerülnek fel a házszerkezet falazatára, mert erre lehet majd később rögzíteni a külső dryvit hőszigetelő vakolatrendszert. Az OSB lapok helyett opcionálisan gipszrosltapot, vagy cementkötésű CK lapot is lehet szerelni.


A gyors építkezés nem jelenti azt, hogy a lakás kevésbé értékes, épp ellenkezőleg. A ház építésekor elegendő a vázszerkezet, majd erre. Osb lapok között nikecell van ragasztva, egy tábla egy ML Mercit is elbír annyira erős!


Ez a világon a legolcsóbb és legjobban hőszigetelt építési rendszer! Amennyiben komolyan érdekli a ház vásárlás, kérem válasszon típusterveink közül és elküldjük önnek árajánlatunkat szállítással együtt. A panelből tudunk gyártani, házat , nyaralót, . A könnyűszerkezetes házak környezettudatos építés és az energiatakarékosság jegyében tökéletesíti szerkezeteit. Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a TAKSONY H-BEK KFT által épített könnyűszerkezetes házak az építés helyszínén készülnek, tehát NEM nagypaneles,. A különböző készültségi szintekhez tartozó árak az.


Külső fal borítása OSB építőlemezzel. Mindössze millió forintból lehet kihozni ezzel az új technológiával egy 1négyzetméteres, szigetelt házat már hazánkban is! Annak ellenére, hogy a ház alapja gyakran egy csontváz fa gerendák vagy fémgerendák, OSB -ből készült szendvicspanelek nagy erejükkel maguk is betölthetik szerepüket csapágyfalak. Ebben az esetben az építési technológiát keret nélkülinek . Térdfal panel, oromfal panel, Rétegrendje . Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt házként ismerik. Magyarországon a családiház építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak , ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes, készház épületek száma . Egyes munkák saját kivitelezésére, az egyénileg kiválasztott építőanyagok beépítésére - ez által az itt megadott átlagárak csökkentésére is - lehetőséget biztosítunk.


Ha Ön itt jár, valószínűleg elgondolkodott azon, hogy érdemes lenne könnyűszerkezetes házat építtetnie. Egy kulcsrakész könnyűszerkezetes ház építési ideje 3-hónap.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése