Trapézlemez lyukasztó árgép

Lemez lyukasztó fogó Magyarország legbiztonságosabb online piacterén. Format trapézlemez - lyukasztó fogó 700mm Alarm. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Szállítási idő: 2-nap. A mélységütköző – 1mm tartományban állítható.


Hasonlítsa össze az árakat! Tas trapézlemez sötétbarna színben bármilyen méretben korlátlan mennyiségben készletről azonnal szállítható! Sötétbarna ttrapézlemez 80cm től. Kosárba rakom a terméket.


Folyamatos, trapézlemez és folyamatos lemez lyukasztó. Termék, Szín, Nettó ár , Bruttó ár. Es fehlt: lyukasztó. Lemezlyukasztó, vágó, HITACHI - Kerti, építőipari gépek, Munkaruha és ipari szerszámgépek forgalmazása, szervizelés és gépkölcsönzés kedvező áron.


Ft -os áron online rendeléssel. Trapézlemez , szendvicspanel, 1. Tömeg: kg A szerszám sima lemez, hullámlemez és . Az akció visszavonásig, illetve az akciós készlet erejéig érvényes! Leírás, Ár , Hossz, Konstrukció, Szélesség, Vastagság, Anyag besorolása, Alkalmasság, Hővezetés, Keménység, Ragadós hátlap, Szakítószilárdság, Szín, Sűrűség. CN16SA folyamatos lemezlyukasztó.


A szerszám sima lemez , hullámlemez és trapézlemez vágására szolgál az élek elferdítése és deformálása nélkülA 3fokban elfordítható matricának köszönhetően tetszőleges alakzatot lehet a lemezből leszabniA szerszám a lemezvastagság mérésére szo. Nincs megadva, km, km, 1km, 1km, 2km, 2km, 3km, 3km, 4km, 4km, 5km, 5km. Távolság beállításához add meg a jelenlegi tartózkodási helyed! Erős, 7W-os a gyors előrehaladás érdekében.


Egyszerű munkavégzés az előrajzolás és sablon után. Lefelé irányuló forgácskidobás a tiszta felületért. Szerszám nélkül cserélhető vágószerszámok. Az a tapasztalata, hogy 200mdiszperzit fújása után elkopik, tönkremegy, (nem erre való) de ha olyan helyen kell festenie, mint például egy trapézlemezes plafon, belekalkulálja az árba a négyzetméterenkénti bruttó 35.


Forintot és amikor elkopik, veszi a következőt. A másik festő megvette a 100. FALOKORONG SZERELŐ LEMEZ, HAJLÍTHATÓ. SI-DHB, falikorong szer.


Y, VDTRAPLYU-Ü, trapézlemez lyukasztó fogó, 4728.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése