Baumit open hőszigetelő lemez

Hôszigetelô Lemez páradiffúziós együtthatója. A μ-érték mutatja meg egy anyag páraáteresztési tulajdonságát a levegôhöz viszo- nyítva. Minél kisebb a μ-érték, annál jobb a páraáteresztô . Hogyan biztosítható a minden esetben megfelelő páraáteresztés? Az open hőszigetelő rendszer új építések és felújítások esetén is biztos megoldás.


Táblaméret : 1x cm. Baumit OpenTop vakolat 2. Struktúra: mm kapart. Ajánlott bruttó fogyasztó ár, mely kizárólag a képen látható terméket tartalmazza, fehér színű . Teljes felületén perforált. Termékelőnyök: Biztos megoldás a. A lemezek frontoldala felületkezelt, aminek célja, hogy kivitelezéskor ne melegedjen át a lemez a napsütés hatására. Műszaki adatok: Sűrűség: Nyomószilárdság: Húzószilárdság: Hővezetési tényező (λ): Páradiffúziós ellenállási szám (µ): Anyagszükséglet: Szállítási vastagság:.


Feldolgozásra kész alapozó. Páraáteresztő, ásványi por alakú ragasztó az Open hőszigetelő lemezek ragasztásához és tapaszolásához. A hőszigetelő rendszer a következő elemeket tartalmazza négyzetméterenként: 1. Kérjen egyedi ajánlatot a kiválasztott rendszerre!


Kifejezetten ajánlott új építésű házak esetében, mert lehetővé teszi a falazatban maradó építési nedvesség gyors távozását. OpenTherm hőszigetelő lemez : cm. A rendszer összetevői: Open Reflect 10cm-es speciális hőszigetelő lap, Opencontakt ragasztáshoz és tapaszoláshoz, Startex üvegszövet, Prémium primer alapozó, OpenTop Kfehér nemesvakolat . A lyukacsos, fehér polisztirol hőszigetelő lemez hőszigetelőképessége -kal jobb a hagyományos hőszigetelő lemezhez képest.


Az Open polisztirol lemez kialakítása miatt egy páraátersztő hőszigetelés, így alkalmazás kellemesebb . Régi vakolat (max. mm vastagságban). Elhelyezési raszter (max. x cm). Ez a rendszer így új építések, átalakítások esetén a falban maradó esetleges építési nedvesség távozását is segíti, így a . Felújító Ragasztó Tapasz.


BRUTTÓ ÁRAK)További méretek jobbra fent PDF formátumban! OPEN S – a felújító lélegző homlokzat, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése