Bramac 7 fokos rendszer

Mesterségünk a tető: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál. Mindent egy kézből: a mérethű tetőcserepektől kezdve, az idomcserepeken és a tetőtartozékokon. A csomag letöltéséhez kérjük kattintson a képre. Nyugat-Európában már bizonyított, egyedülálló tetőrendszer különleges igényekre szabva!


Egy igazán klasszikus tető! Saját vonze reje van, optikailag beleillik a környezetbe. A foknál alacsonyabb tetőhajlásszögre kifejlesztett cserép egyesíti a modern építészet előnyeit a nagy formátumú tetőfedéssel.


Minimum fokos tetőhajlásszögnél már tökéletes megoldás lesz családi háza modern vonalvezetésű tetőfedésére. Beton tetőcserepek és idomcserepek tetőhéjazatok fedéséhez és külső falhomlokzatok burkolásához. Az RLS Store Kereskedelmi Kft. Fontos feladatnak tartjuk hogy a építkezők számára egyénileg, a legkedvezőbb tulajdonságokkal rendelkező építőanyagokat tudjuk kínálni. Szolgáltatásainkat munkájukat megkönnyíteni, segíteni szeretnénk.


Bramac Stresni Systémy Spol. Felhasználási tartomány: fokos tetőhajlásszög felett, mely alatt a szarufa felső síkját kell . A fokos intelligens tetőrendszer kialakítása letisztult és stílusos, emellett hordozza a beton cserépfedés minden egyéb előnyét is: időtálló, méret- és színtartó, és akár decibellel . A hullámos fedés ráadásul a nagy szélterhet is sokkal jobban állja és a fém fedésnél jobban elnyeli az eső zaját. HASZNÁLjA kI EZT AZ Új kIALAkÍTÁSI LEHETőSÉGEkET A 15° ALATTI. TETőHAjLÁSSZöGű ÉpüLETEkNÉL!


Innovatív tetőmegoldás, amely új távlatot nyit: alacsony hajlásszög . Prémium (Protector, antik, Adria). Akár fokos tetőhajlásszög esetén is felhasználható. Stabicor ereszcsatorna- rendszer.


Wakaflex kémény- és falszegély elem. Nehéz vagy könnyű tető(cserép)? Hódfarkú Protector betoncserép fedés. Római Protector tetôcserép fedés.


Egy fokos tető terhei akár -kal is meghaladhatják egy ugyanilyen, de fokos hajlásszögű tető terheit.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése