Hullámpala rögzítése

A nyílások fúrásához elektromos kézi fúrógépet és acélfúrót hasz- nálunk. A csavarnyílásokat kizárólag a hullámok csúcsán fúrjuk, a hosszanti átfedések helyén. Színes rögzítő csavar fához. A hullámpala számára készült nyílások mindig 4. Cserepes lemez faléc vázra, Önfúró csavar. Hullámpala acélszerkezetre 5-mm, Önfúró csavar.


Az általános előírások 1. A tetőfedésnél használt azbesztcement hullámpala megfelelt az MSZ EN 4számú Szálerősítésű cement tetőfedő hullámlemezek és idomelemeik . A megfelelő vízzárás érdekében bitumenes hidegragasztót kell alkalmazni. A zsindely és fémszegély találkozásainál ill. Vigyázni kell, mert a túlságosan sok bitumenes ragasztó károsítja a zsindelyt.


Cembrit Basic Bhullámpala. Minden sík és hullámpala kétszeresen van rŃgzítve, így ellenáll a viharnak. Esőcsatorna-akadály rögzítése sz. Rögzítőanyag csavarozása sz. B típus B típus B típus Btípus Tetőfedés iránya jobbról balra B típus A tetőfedés irányát a tetőfedő anyag típusa határozza . S-jelű süly- lyesztett fejű szegekkel szabad rögzíteni , polietilén félgömbfejű tömítô tárcsa felhasználásával.


Szegelés: Kifeszítjük a zsinórt, rögzítjük a lemezt, letűzzük. El- lenôrizzük a lemezfelfekvést, végrehajtjuk a végsô szegelést. Szerelési utasítás Logasol SKS 4. A műszaki javítások miatti változtatások jogát fenntartjuk!


A tető akasztók helyett a profilsínek rögzítésére tőcsavarokat kell szerelni. Szállítási terjedelem ( 21. ábra):. Látom, hogy a hullámpalán lévő lyukat is befoltozták poliuretánnal.


Nem lett volna célszerű előtte azt a rossz. Terménytárolók, állattartó épületek, hullámpala , trapézlemez szigetelés. A helyzet az, hogy a kertet el kellene kerítenem méter hosszún, mert nemsokára lesz egy kutyánk és biztosra akarok menni. De nem tudom, hogy milyen nagyot kellene venni. Vagy hogy milyen árban van.


Keress kérdéseket hasonló témában: hullámpala. Eternit Agropala (P6) hullámpala - Eternit palák. Az Agropala megegyezik a Magyarországon közel száz éve használt hullámpala méreteivel, így a termék nem csak új épületek lefedésre alkalmas hanem. Horganyzott szárú PVC fejjel ellátott szeg. Színe és anyaga megegyezik a bitumenes hullámlemezével.


Hány rögzítés szükséges táblánként? Megnevezés, Ár, Egység, SI Ár. Aquawell hullámlemez 200xfényáteresztő elem PVC.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése