Üvegszálas poliészter síklemez

Felhasználási javaslatok. Ez a kedvező árú anyag különösen ellenálló az időjárással szemben és jó UV- stabilitással rendelkezik. A guttagliss poliészter robusztus, fényáteresztő és rendkívül . Alkatrész haszonjármű felépítmény gyártás és javítás. Az ipari célú poliészter bevilágító lemezek megnövelt üvegszál -mennyiséggel és nagy teherbírású profilszerkezettel készülnek.


Egyszerűen kombinálhatóak más európai. Megfelelő alátámasztással alkalmazásuk . A Polibex üvegszálerősítésű poliészter lemezek között megtalálja a kifejezetten ipari igényeket figyelembe véve megtervezett bevilágító lemezeket is. Ezek az ipari célú poliészter lemezek megnövelt üvegszál -mennyiséggel és nagy teherbírású profilszerkezettel készülnek, hogy a legszigorúbb terhelési előírásoknak is . Kérje egyedi ajánlatunkat!


Poliésztergyanta sík- és hullámlemez ( lap ill. tekercses kiszerelés ). A kívánt hosszra lemezollóval vagy finomfogazatú furésszel. A lapokat vagy hullámnak megfelelo átfedéssel kell a tetolécezetre helyezni. A rögzítést rozsdamentes rögzítoelemekkel végezzük,. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen. A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag.


Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - hullámlemez. A Distitron 5Z egy orthoftálsav bázisú, nem előgyorsított, víztiszta, UV stabil lamináló poliészter gyanta. Különösen ajánlott hullámlemez gyártáshoz és folyamatos lamináláshoz ( síklemez gyártás, stb).


A lemez anyagába kevert speciális adaléknak köszönhetően ellenáll a jégverésnek! Mivel a hagyományos pvc és üvegszálas hullámlemezek nem rendelkeznek ilyen tulajdonsággal, a jelen termék az egyetlen még viszonylag alacsony áron elérhető jégverésálló műanyag tetőfedő anyag. A SIRRAH P bitumenes lemez ellenőrzött öregedés állóságú, polipropilénekkel modifikált plasztomer (APP) vízszigetelő lemez.


A P nem szőtt, hosszanti üvegszál erősítésű poliészter hordozóréteggel készülő termék. Az erősítő rétegek kézzel történő egymásra illesztésével (hand-lay-up, lamination ) építették fel mintegy ötven éve az első modern polimer kompozit termékeket sorozatgyártásban: így készültek, pl. Az egyszemélyes sporthajóktól a . PA nem tapad: PEEK, poliészter Saint Gobain tapad: poliészter , egyes PC és nem tapad: egyes. Gutta Guttagliss poliészter.


Homokfúvás a gyárban, Üvegszál erősítésű poliészter gyanta (TABPLAST) külsőköpenykészítése duplafalú földalatti tartályon.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése