Corten lemez ár

Corten rozsdás lemez (RUUKKI). Az elmúlt pár évben Nyugat-Európában az építészet terén egyre inkább elterjedett és közkedveltté vált az úgynevezett corten acél használata. Ahogy tapasztaltuk, már nemcsak vállalati beruházásoknál, hatalmas projekteknél alkalmazzák, hanem a magánszemélyek körében is egyre népszerűbb ez az anyag. A corten színe megvásárláskor acél színű.


A felületén vékony olajos réteg található ekkor még, mely a rozsdásodási folyamat elindulását akadályozza meg. Ezt a felületet távolítjuk el a lemezmegmunkálás után, majd elindulhat a patinásodás. Kültéri elhelyezésnél csapadék hatására a folyamat minden . Termékalakok Az időjárásálló acélokat különböző szélességű lemezek formájában gyártjuk. A durvalemezeket előmegmunkálva is tudjuk szállítani. Széleskörű előmegmunkálási szolgáltatásokat kínálunk, mint például hajlítás, szelvényezés, . A Rozsda Effekt különböző vas- és acélfelületek, Cor-Ten lemezek gyors rozsdásodását kiváltó kezelőanyag.


A rozsdabarna Cor-Ten lemezek jól harmonizálnak a parkosított környezet zöldjével, az üveggel és az ezüst fémfelületekkel. A patinázó oldat mennyiségétől, a felhordás módjától, a beszáradás . A kőzetgyapottal szigetelt vasbeton fal és a vízszintes Lamella Cor-Ten burkolat között függőleges EuroFox tartószerkezet biztosítja a síkbeállítást és a távtartást. A projekthez szállított Ruukki . Anyaga: Felület- kezelése: Színe: Anyaga, mérete: Színe. Oszlop: öntött alumínium zártszelvény. Kosár: perforált lemez horganyzott, porfestett acéltalp kosár: perforált lemez.


A színe kezdetben élénk rozsdabarna, idővel sötétedik. A Cor-Ten acél Mechanikai tulajdonságait tekintve a Cor-Ten acél a normál S355-öshöz hasonló szerkezeti acélnak tekinthető, a Cor-Ten lemezek a hagyományos S355-ös kategóriájú szerkezeti acélokkal hasonló módon feldolgozhatók: hajlíthatóak, . Alkalmazás: hajó lemez , kazán lemez , Konténer Plate, karimalemezzel. MTC: Mill Test Certificate szállítható.


Készlet: nagy mennyiségben raktáron. Méret: Bármilyen méret érhető el. Mennyiségi egység: Ton. CorTárs - a nemesített rozsda.


Magyar corten acél bran a tervezéstől a megvalósításig. Kerti tárgyak, design elemek gyártása. Bordás lemez árlista és súlytáblázat. A bordáslemez árak a lenti táblázatban megtekinthetőek, árainkat folyamatosan frissítjük. A bordáslemezeket vagy másnéven cseppmintás lemezeket közvetlen raktárról kínáljuk széles méretválasztékban.


Azokat a termékeket, amelyeket nem tartjuk készleten, 1-munkanapon belül . Leginkább lemez formában kapható, a külső rétege speciális anyaggal kezelt, így a rozsa nem jut be magába az anyagba, ezért időtálló. Járatos táblalemez méretek. CORTEN A minő- ség alapján . Budapest, Gyógyvíz utca 1.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése