Polcok terhelhetősége tábla

A polc terhelhetősége rendelkező munkavédelmi piktogram tábla és öntapadós matrica több méretben. Vízzel érintkezve gyúlékony 4. Webáruházából, már Ft-tól! Gyors kiszállítás raktárról! Alapanyag: vinil öntapadó. Munkavédelmi biztonságtechnikai jelzések táblák , matricák.


Több színben, méretben és kivitelben is megtalálható Nálunk. Egyéb kiegészítők is kérhetőek. Ft - 1Ft (Nettó: 1Ft) . A polcok polcállító kapcsok segítségével is rögzíthetők, ez esetben a polcköz szabadon állítható. Fontos, hogy a tábla helyi, vagy minden dolgozó által ismert nyelven íródjon, és az a dolgozók számára egyértelműen tüntesse fel a terhelhetőséget.


A tábla bármilyen igényelt méretben, vastagságban, színben, betûtípussal is megrendelhetõ. A VIP minőség Plotter vágógéppel készült mm vastag Paratex műanyag lemezre készült tábla. Terhelhetőség kg polc (200x1mm matrica) a Kisméretű ábrák kategóriában. Beltérre és kültérre egyaránt alkalmazható. Polc terhelhetősége ( TÁBLA ) vásárlás 2Ft!


Olcsó Polcterhelhetőségebeírhatótáblamatrica Információs címkék árak, akciók. Tovább Hitel kalkulátor itt. Polcrendszerek üzletbe: Melyik helyiségbe kerül a polcrendszer ? Ez egy igen fontos kérdés, hiszen más és más az elvárás. Míg a raktárban az elsődleges szempont a terhelhetőség és a helykihasználás, addig az eladótérben fontos az esztétikum is.


Polclapok közti távolság könnyen változtatható. Salgó polcok terhelhetőségének feltüntetése, fekete . Az állványkeret készülhet nyitott, vagy zárt kivitelben. A polconkénti teherbírás függ a polcokban elhelyezett.


A karos állvány elsősorban nagy hosszúságú, szálanyagok és tábla lemezek biztonságos tárolására alkalmasak. A termékek több szinten történő tárolása . Tiltó jelzések, veszélyforrások, irányt jelző, biztonsági jelek. Ha neked pont erre lenne szüksége akkor nézz körül webáruházunkban, nálunk ugyanis minden olyan “figyelmeztető jelzés” táblát megtalálhatsz melyre szükséged van!


Egyedi igények szerint is készítünk matricákat! Szita és tamponnyomtatás, reklámgrafika készítés, autófeliratozás, fotóminõségû digitális nyomtatás, matricák, táblák , pólók, hûtõmágnesek, reklámöngyújtók, óriásplakátok, munkavédelmi, érintésvédelm, tûzvédelmi táblák forgalmazása.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése