Polisztirol ház építés

Annak, akinek fontos az energiatakarékosság, . Hogyan építsünk IsoteQ házat. Cégünk az A-Z-ig Ház Kft. Ez a fogalom lehet az, amely legkevésbé ismert az általunk . Az építési rendszer – fenti tulajdonságai miatt – alkalmas passzív házak építésére is, s megfelelő épületgépészeti elemekkel kiegészítve az épület rezsiköltsége szinte nullára csökkenthető. A villany és egyéb vezetékeket a belső polisztirol rétegből hőkéssel por és zajmentesen kivágott horonyba helyezzük el.


Tudjon meg többet az IsoteQ építési rendszerről metszetház -alkalmazásunk segítségével. Aki a könnyűszerkezetes családi házak és a tégla házak helyett polisztirol zsalus technológiával készülő házat szeretne építtetni, ajánjuk a modern és innovatív Isoshell építési rendszer. Az IsoShell építési rendszer a bentmaradó zsaluzatos technológiák közül hazánkban a legfejlettebb. Az ICF falazati rendszer világszerte elismert építési technológia, melyet Németországban fejlesztettek ki közel hatvan évvel ezelőtt.


Polisztirolzsalus építési rendszer. Az elmúlt években a téglaházak iránti kereslet mellett megjelent a fokozott hőszigetelésű és polisztirol házak iránti érdeklődés. A házépítéssel és vásárlással kapcsolatos minden terhet - tervezés, engedélyeztetés, közműszolgáltatói nyilatkozatok beszerzése, szakhatósági engedélyek, hitelügyintézés, generál kivitelezés . A ház főfalait polisztirol zsalukból álló falakkal terveztük. Ez a képen látható falazat a beton zsalukövekhez hasonlít azzal a különbséggel, hogy az elemek egymáshoz LEGO- szerűen összekapcsolhatók, így hőhídmentesen illeszkednek. A PHPP számítások szerint nekünk az alsó szinten 25cm –es polisztirol a . Bennmaradó hőszigetelő zsaluzat, hőszigetelt szerkezeti falak építéséhez.


Energiatakarékos vagy passzív házak építésére, akár önerős kivitelezésben is. Más meg abból épít, amiből akar. Családi ház kivitelezés. Az építészet jelentős változásokon ment át az elmúlt másfél-két évtizedben, és a fejlődés ma is zajlik, sőt, egyre gyorsul.


Az épület neopor- polisztirol zsaluzat közé bedolgozott vasbeton szerkezetből készül. A passzív falazóelemek minden plussz szigetelés nélkül alkalmas passzív ház kivitelezésére. A betonnal kitölthető fal- és födémzsalu elemek pontosan, Lego-szerűen kapcsolódnak egymáshoz, hőhíd nélküli épületburkot képezve. A beton zsalukövekhez hasonlító Thermo-Block falazóelemek polisztirol alapanyagból . Mindegy, hogy családi ház , ikerház, társasház vagy akár irodaház építését tervezi.


A hőszigetelt EPS-zsalu rendkívüli mértékű építési költségmegtakarítást és a piacon kapható legnagyobb hőszigetelést nyújtja Önnek. Ezáltal megfelelően tudják alkalmazni munkájuk során, többek között építési projektekhez, családi- és társasházak, közösségi épületek (óvodák, iskolák, tornatermek, stb.), mezőgazdasági épületek ( hűtőházak , állatnevelő csarnokok, stb.) utólagos hőszigeteléséhez . A polisztirol könnyűbeton felhasználás módjai. Hagyományos készházak és passzív készházak.


A házépítés legelterjedtebb módja a különféle falazóblokkokból történő kivitelezés. Amennyiben földszintes vagy kétszintes, energiatakarékos, gyorsan építhető házat szeretne, ajánljuk figyelmébe az általunk gyártott hőszigetelő téglát, mely .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése