Zsalukő 30 ár

Megnevezés, zsalukő ár telepi átvétellel. A zsalukő termékeket az alábbi méretekben és típusokban forgalmazzuk, a feltüntett árak raklapnyi mennyiség megvásárlása esetén érvényes árak : . Zsalukő -as árlista, zsalukő akció! Teljes kamion rendelése esetén egyedi árat dolgozunk ki. Még jobb árat szeretnék!


Szállítási idő: azonnal.

Leier beton zsalukő ZS 30. A megadott ár db termékre vonatkozik! A zsalukő (zsalutégla) a legismertebb és legáltalánosabban használt beton falazóelem. A zsaluzat kiváltására használható, segítségével könnyedén összeállíthatók olyan falazatok, amelyet a vasalás beépítése után, betonnal kiöntve kész betonfalat kapunk.


Elsősorban földfelszín alatti falazáshoz használjuk, illetve az . Válaszfalelem pillérzsaluzó elem pincefalazó Uni pincefalazó nF. Eladó 160db 40es zsalukö 2. Keresek: Keresek - Bontott tégla zsalukő maradék anyagokat Somogy megyében, 1. Termékelégedettség: Mérete: 50x15xcm.

Tartósan alacsony árú termék. További akció, kupon, törzsvásárlói kedvezmény a termékre nem vehető igénybe. Fix Ide kattintva megtekintheti a fixszakember ajánlásait: Köműves. Rendeljen Frühwald ZST zsalukövet a transvidia. Magyarországon belül bárhova!


Nagyításhoz kattintson a képre! TERMÉKLEÍRÁS, A termék alkalmas mindenfajta beton falazat épitésére! Az ár a -os áfát tartalmazza. A zsalukövekbõl utólagos kibetonozással monolit-beton és vasbeton falazat, ill. Picefalazó UNI, 38x30x, 1 4 490FT, 376.


Alkalmazható pincék, támfalak, alapok, kerítések, betonfalak, pillérek készítésére utólagos kibetonozással. Ha jó minőséget akar olcsón, akkor ezt a terméket válassza! FA-t tartalmazzák és darabra értendőek!


Leírás: Betonepag oszlopzsalu. Kivételesen szép, sima . A „Szerkezeti anyagok” képezik az építkezés törzsét. Minden olyan építőanyag itt található, mely az épület vázszerkeztének kialakításában vesz részt.


Legyen szó akár tégláról, falazóelemekről, áthidalókról vagy gerendákról, itt mindent megtalál. Az épületek tartószerkezeti építőanyagai is jelentős fejlődést mutattak az .

A betontermékek között minden olyan alapelem megtalálható, ami elengedhetetlen egy masszív épület, vagy közvetlen környezetének felépítéséhez. A beton évtizedek óta az építkezés egyik legfontosabb összetevője abban az esetben, ha tartós, biztonságos és minőségi végtermék a cél. Széles körben alkalmazható pincék, támfalak, garázsok falazatainak építésénél, illetve mezőgazdasági-ipari raktárak, létesítmények készítésénél.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése