Épkar zrt állás

Köszöntjük Önt az Épkar Zrt. Magas fokú szakmai tudás kiváló minőségben. Az építőipar a szakterületünk, melynek teljes vertikumával az ország egész területén foglalkozunk. Bármilyen építészeti elképzelést megvalósítunk!


Mindezt imponáló gondossággal és . Somogy megye állás, munka, állásajánlatok. Az Ön által megadott cégnek jelenleg nincs állásajánlata oldalunkon. Kérjük módosítsa a keresést vagy válasszon az Önre szabott alábbi állások , munkák közül.


Keress munkát az összes magyar állásportálról a Jooble weboldalán! Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül. Kínál Pécs környéki, szakmai gyakorlattal, helyismerettel, jó szervező képességgel rendelkező építésvezető Ennél a cégnél : Épkar Zrt.


Online megrendelés. Fő tevékenységünk az építőipar, melynek teljes vertikumával. Magyarország legnagyobb álláskereső közösségében!


Vagy feliratkozhatsz hírlevelünkre, hogy mindennap elküldjük az új . Itt nézheti meg állásajánlatainkat - Állásportál. Szeivolt István, az Épkar Zrt. Dobrai Sándorné sikkasztási ügyéhez. A magyar mérnöki, műszaki, IT állások portálja, minőségi mérnöki állásajánlatokkal, megbízható és neves hirdetői bázissal.


Egy kereséssel az összes állás. WHB-vel közösen) vezérigazgatója is a Céginfo. Januárban pedig az igazgatóság tagja lett Szikszai Zoltán . De megkezdik az Olof Palme Ház műemléki rekonstrukcióját is, amit a Mészáros Lőrinc-közeli Épkar Zrt.


Hivatalos, sőt még félhivatalos információnk sincs erről, de a Liget Projekt „kremlinológusai” jó ideje azon az állásponton vannak, hogy a drága, a magyar építőipar képességeit meghaladó . WHB alvállalkozóként bevonja a munkába az egyik gyakori partnerét, az Épkar Zrt. A ZÁÉV a leányvállalatával, a Zala-Elektro Kft. Az adásvétel jelentősége valószínűleg az, hogy ezzel ténylegesen a WHB és az Épkar tulajdonába került a Magyar Építő Zrt , amely többek között a Puskás stadion építésére és a Szépművészeti Múzeum felújítására nyert pályázatot, de építkezett már például az MNB alapítványainak megbízásából is.


Munkavégzés helye: Budapest VIII. Két induló volt, mindketten milliárd forint körüli ajánlatot adtak be, végül a munkát minimálisan olcsóbban vállaló Épkar Zrt. Az Épkar egy ideje már Mészáros Lőrinc minden bizonnyal saját maga által is átláthatatlan építőipari birodalmának része. A felújításra eredetileg milliárd forintot szántak .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése