Monolit vasbeton födém ár

TECHNOLÓGIAI FÓLIA Polietilén. BETON SZÁLLÍTÁSA km távolságig . Mennyiség, Anyag egységár, Díj egységár, Anyag egységár összesen, Díj egységár összesen. Monolit lépcső készítése (110cm szélesig), 10.


Komplett koszorú elkészítés (zsalu, vasalás, beton), 5. E -gerendás és Porotherm Födém készítés (gerendák, béléstestek, vasalás, beton), 6. Vasbeton monolit födém (zsaluzás, vasalás, betonozás), 9. JS födém kontra hagyományos monolit vasbeton födém. Az összehasonlítás a JS -bennmaradó hőszigetelő zsaluzóelemekkel kialakított alulbordás monolit vasbeton lemezfödémnek , illetve a családi ház padlásfödéméhez eredetileg tervezett rétegrend alapján készült. Kulcsrakész kivitelezés.


NF tégla, 10-es EPS hőszigetelés, fa födém ). Mi is építkezünk, így több árajánlatot kértünk, összehasonlításként(anyag): -Fa födém 8. Remélem tudtam segíteni :) A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Az alább felsorolt árak nettóban értendők és tájékoztató jellegű! Vállaljuk családi házak, társasházak, egyéb rendeltetésű épületek monolit vasbeton födémének tervezését (vasalási terv készítése), kivitelezését (zsaluzás, vasszerelés, betonozás). Zsaluzás,vasszerelés,betonozás mixer betonnal.


A födémek statikai tervezése és a födémterv készítése kényes feladat. Több igénynek is meg kell felelnie, egy monolit vasbeton födémnél például nem csak a szilárdsági. Az árak 1db szerkezeti elem ( födém ) tervezési díjára vonatkoznak, több födém tervezése esetén födémenként értendők! Ez a kategória közel áll a monolit vasbeton födémhez.


A különbség az, hogy a födém erősített (vasalt) részét üzemben, a szükséges méretre előregyártják, amely panelokat az építkezés helyszínén daruval beemelnek. Az E gernedás födém hasonló árú. A POROTHERM födém kicsit drágább. Szerintük, műszaki és ár szempontból a monolit vasbeton födém a legjobb megoldás.


Az ára viszont nem lesz olcsóbb a többi építési módhoz képest, négyzetméterenként ezer forint tűnik reálisnak. A végső ár – centiméteres vastagságban – itt is ezer forint körül van. Saját doka födémrendszerrel rendelkezünk.


Számos előnnyel rendelkezik a hagyományos gerendás födémekkel szemben. A monolit födém a jelen kor egyik legmodernebb technológiája. Nagyobb terek, egyenesebb és repedés mentes felületek.


Nem igényel vakolást, csak egy glettelést.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése