Öntöttvas aknafedlap

A terra metal kft-nél vásárolható öntöttvas aknafedlapok árai, keret és fedéllel együtt, kerek könnyű, félnehéz és nehéz árai, árak. KS 2öntöttvas aknafedlap keret és fedél. A közműhálózatba épített csatorna és szerelő aknák lefedésére alkalmas. Egyedi, díszes kivitelben is. Vegye meg közvetlenül a gyártótól!


EURO B 6mm-es aknafedlap B-125.

EURO C 6mm-es aknafedlap C-250. DURO 6mm-es aknafedlap D-400. TRIX 6mm-es aknafedlap D-400. E6FCSM feliratos kerek. Szabad belméret: 6mm. Jellemző: kerek, vízzáró,zárható, 800-as. Víznyelő öntöttvas fedlap.


Háromágú láncos emelő emelőhimba emelőfül (drótkötél) síkosító glettanyag.

B1kN bebetonozható kerettel. De mi is nevezünk aknafedlapnak ? Minden olyan masszív és szilárd fedelet, amivel a csatorna vagy vízóra aknát biztonságosan be tudjuk fedni. Anyaguk szerint, megkülönböztethetünk: műanyag, acél, öntöttvas , beton aknafedlapokat.


Terhelhetőségük szerint: járható, autóval terhelhető és . A fedlap családot alapvetően három keret típust és számtalan fedlaptányér típus adja. ACO Multitop fedlapcsalád. A keretekbe a fedlaptányérok mérettől függően variálhatók. Közmű- és mélyépítő anyag nagykereskedő. A víznyelő rácsok biztosítják a felszínen keletkező víz levezetését a csatornarendszerbe.


Az utak járhatósága szempontjából minden évszakban fontos, hogy biztonságosan működjenek és könnyen karbantarthatóak legyenek. Minden HYDROTEC aknafedlap és víznyelőrács megfelel . Hasonlítsa össze az árakat! Aknafedlap 600-as kör alakú öntöttvas kerettel EN1D4kN.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése