Beépíthető led panel

LED panel - A modern, beépíthető mennyezeti világítás - Bemutató. Mostantól nálunk is elérhetőek a mennyezetbe, gipszkartonba könnyen és gyorsan beépíthető világítótestek. Beépíthető , süllyeszthető lámpát, led panelt keres?


Vásároljon online kényelmesen, garanciával kedvező áron. Kattintson a részletekért. Csak a leddiszkont által forgalmazott Life Light Led panelek jellemzői: év garancia, nem látszik az él világítás, egyenletes, nem vibrálós fény, telefonjával ellenőrizheti!


Minden panelhez jár a driver! Természetes fehér színhőmérsékletű, 18W-os, négyzet alakú LED panel. Aktuális Led panel beépíthető ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat ! Az álmennyezetbe süllyeszthető LED panelek kiváló alternatívát jelentenek a megszokott fénycsővel használt, tükrös armatúrákkal szemben. A LED panelek legfőbb előnye a teljesen vibrálás mentes, egyenletes, lágy fény.


Szállítási költség: 9Ft vagy SZÁLLÍTÁSI DÍJ NÉLKÜL INGYENES ÁTVÉTEL BUDAPESTI ÜZLETÜNKBEN! Megrendelését futárszolgálattal munkanapon belül házhoz szállítjuk. Kínálatunkban a V-TAC LED termékcsalád számos terméke megtalálható.


Ha kérdése van, illetve segítségre van szüksége, készséggel . Takarékoskodjon és használja ki jelenlegi akciónkat! Ezt a világítótestet most kedvezményes áron kínáljuk Önnek. Garantáljuk Magyarország legalacsonyabb árait. A négyzetes led panel beépíthető minden típusú gipszkarton rendszerbe vagy bútorlapokba mennyezetbe vagy oldalfalba süllyesztve.


A panel egyenletes világítást biztosít 120°-os sugárzási szögben. Felhasználható bármilyen otthoni lakossági vagy üzleti, ipari lámpatestként, modern és letisztult, design-os. Utólagosan beépíthető LED panelek UFO lámpatestbe felépítés. A termékről és várható szállítási idejéről érdeklődjön elérhetőségeinken. LED izzókat és reflektorokat szeretne online vásárolni?


LED paneles lámpáinkat a legmodernebb technológiával gyártjuk, melyekre akár év jótállást is vállalunk. Beépített hideg fehér LED fényforrást tartalmaz, mely nem cserélhetõ. Fénye egy hagyományos 400W-os izzóénak felel meg. AZzardo Panel távirányítós fényerõszabályzó szett rendelhetõ hozzá. Színhőmérséklet – Color temperature.


Beszereléséhez a lámpatestből a foglalatot el kell távolítani és sorkapoccsal kell csatlakoztatni a LED meghajtóját. A LED panelt és a LED meghajtót a lámpatest hátlapjában lévő furatok és mágneses csavarok .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése