Élvefogó csapda készítése házilag

Magyarországon a csapdával történő vadászatot a törvény bünteti! Néhány működő csapda bemutatója. A film illusztráció, a csapdázás bűncselekmény. Előfordul azonban, leginkább fácán, fogoly, nyírfaj vadréce és szabadtartásos baromfitenyészetekben ( elsősorban kacsa és libatelepeken, valamint galambtenyészeteknél), hogy a környezetvédelmi hatóság engedélyezi a telepekhez szokott héják élve befogását. Gyors szállítás országosan futárszolgálattal.


Minthogy megvennénk a boltból a drága és kíméletlen egércsapdákat, elkészíthetünk házilag is egy nagyon egyszerű és sokkal állat barátabb csapdát, amivel élve kapjuk el a kis rágcsálót. Mindössze egy fadarabra és üres palackra van szükség hozzá, amelyen egy drótot dugunk át, hogy a csapda úgy . Bemutatunk egy terméket, mely a rágcsálók, nyestek, rókás és egyéb kártevők élve befogására szolgál. A csapda olyan helyen is biztonságosan használható, ahol írtószert nem tudunk kihelyezni. Vadászat, vadászbolt, vadászapró, csónak, optika, vadász bicska, lámpa, csapdák, íjak, vadászpuska és vadász közösség webáruház, házhozszállítás.


Egerek befogásához használható élvefogó csapda. Rendkívül humánus, állatbarát megoldás a kívánt terület egérmentesítésére. Az egeret a befogása után visszaengedhetjük a természetbe. Működési elve, hogy a csapda végén lévő csali megszerzése érdekében az állat bemegy a csapdába, maj a súlyánál fogva . A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Már huszonkilenc rókát fogtak a Kozármisleny különböző területeire kihelyezett csapdák.


Az önkormányzat egyelőre hatot vásárolt a szerkezetekből, de lehet, hogy a lakók nyugalmáért még néhányat vesznek, ugyanis panaszkodtak a helybeliek, hogy éjjelente ellepik a rókák a város utcáit, tereit, . Patkány élvefogó csapda , Patkánycsapda Eladó Postai Úton, 1. Gyakorlati Tapasztalatok: a fogás esélyét jócskán megnöveljük, ha hosszában fél méterenként egy lapát homokot szórunk a csapda alá, és erre fektetjük rá! Az élvefogó csapdák az esetek döntő többségében a ládacsapdák közé tartoznak. A homok feljön a csapda rácsszemei között, és így az állatok egyenes talajon tudnak közlekedni!


Ez a kis trükk legalább -al növeli a fogást. Rókacsapda kivehető csalétek rekesszel. Ipari élvefogó csapda (150cm x 30cm x 35cm):. Nyestcsapda 800x200x200mm , Élvefogó csapda nyest, menyét befogására Masszív két oldalt nyitható, hegesztett acél élvefogó csapda. Hosszanti éleinél megerősített, talp részénél lemezelt kivitelű szerkezet.


A nyest, menyét könnyebb becsalogatása érdekéban a csapda alsó felülete telibe lemezelt! VIDEÓ - Élvefogó csapda fogságába esett vándorpatkány.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése