Korcolt lemez árak

Korcolt tetőlemez, előkorcolt síklemez méretre gyártva, kiszállítással. FOP-CO, PLX korcolt tetőfedés és L-SRP Click előkorcolt tetőprofilok. Az árak darabonkénti forint egységárak. Az ettől eltérő méretenkénti egységárakat.


HIDEGEN HAJLÍTOTT GERENDÁK. Lindab Coverline burkolati. A állókorcos lemezfedés az egy- és többlakásos családi házak, gazdasági és közhasznú épületek, templomok és más műemlék jellegű épületek tetőinek modern, tartós és esztétikus befedését szolgálja. A többfajta felületen való felhasználhatósága, valamint a széles színskála lehetővé teszi, hogy a tetőt a homlokzattal és . A korcolt síklemez tetőprofil különösen jól illeszkedik a modern és skandináv stílusú épületekhez. Részletek Hasonló termékek Adatok.


Műszaki paraméterek: Lemezvastagság : 0. Megjelenésében hagyományos, kialakításában korszerű, állókorcos tetőpanel. Elsősorban az egyházi és a műemlék épületek felújításához ajánlott, de szívesen alkalmazzák új építésű apartmanházak, családi házak, középületek esetében is. Szerelésének egyszerűségével . Előkorcolt tetőlemez két változatban rendelhető Lambda és Lambda 25. A tetőpanel rendkívül sokféle héjazati megoldáshoz. Falcovaná strešná krytina Kis lejtésszögű háztetők esetén, ahol nem ajánlatos hagyományos cserepes lemezek használata, korcolt lemezeket tanácsolunk 25mm-es állókorcal.


A korcolt lemeztető egyszerűbb tetőfelületek esztétikus és gazdaságos kialakítására alkalmazható. Kiváló vízzárásúak, letisztult, elegáns megjelenésűek. SzínválASzték fedőszélesség. A SWEDSTEEL korcolt síklemez tető a modern, minimalista építészet megbízható és tartós tetőfedési megoldása. Termék, Szín, Nettó ár , Bruttó ár.


A tető és a homlokzat összhangját teremti meg az állókorcos lemezfedés. Többféle felülettel a sok-sok színben készülnek a korcolt lemezfedések , amelyeket családi házak, társasházak, de akár templomok és más műemlék jellegű épületek mellett gazdasági épületek tetőfedésére is kínálja a gyártó, . Az előkorcolt lemez megjelenésében hagyományos, kialakításában korszerű, állókorcos tetőpanel. LINDAB Seamline SRP Click előkorcolt síklemezes tetőprofil, védőfóliával, normál L-SRP jelű. A legolcsóbb termékváltozat ára ! Korcolt fémlemezfedésnél legalább fokos lejtést kell kialakítani és kb fokos hajlásszögig tömíteni is kell a korcokat vagy alátétszigetelő réteget alkalmazni a. Az állókorcos lemezfedés egyik legnagyobb előnye a rugalmassága.


Korcolt lemezfedésre a svéd PLX, valamint Alucink PLX acéllemezeket lehet alkalmazni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése