Leier elemmagas áthidaló ár

Előfeszített, elemmagas nyílásáthidaló kerámia köpennyel, válaszfalakhoz. Magyarországon belül bárhova! Durisol falazó és zajárnyékoló rendszerek. Mestergerendás födémrendszer.


Beépítés után azonnal terhelhető, és nem igényel építés közbeni alátámasztást. Porotherm Elemmagas áthidaló 1cm. Méretek: 5x28xlcm. Raklapfajta: Díj LEIERTHERM raklap b. A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli!


A feltüntetett képek illusztrációk, ezért esetenként eltérhetnek a valódi kinézettől! LEIER áthidalók - A falazóelemekhez a gyártó kiegészítő tartószerkezeti elemeket kínál. Ezek segítségével a munkafolyamat. Az árak változásának jogát fenntartjuk. Utolsó frissítés: Tuesday, 06 . Az árlista kedvezményes listaárakat tartalmaz, kedvezmények adhatók, az árak változásának jogát fenntartjuk.


Wienerberger POROTHERM S elemmagas áthidaló 100x23x Kérjen ajánlatot ! Ha az elemmagas áthidaló mellett dönt, akkor a fal vastagságától függően 1-nyílás áthidalásához is több áthidalóra lesz szüksége. A fal vastagságától és a nyílások számától függően hány darabra lesz szüksége az egyes méretekből? Ad 15-ös áthidaló eladó. Leier MDA áthidaló 125x12x Kérjen. Borsod-Abaúj-Zemplén, Mezőkövesd.


Beton Áthidaló A 20-as áthidaló eladó. Leírás: Nyílások - ablakok, ajtók - áthidalására alkalmas, kerámia burkolatú elem. Alkalmazási előnyök: - könnyen mozgatható, emelhető - jól vakolható égetett kerámia felületet biztosít - jól illeszkedik a ház méretrendjébe.


MDE előfeszített, kerámiaköpenyes elemmagas áthidaló válaszfalakhoz. Az MDE jelű elemmagas, előfeszített áthidalónk a kerámia falazati rendszerünk részét képező kerámia köpenyelemes előregyártott áthidalónk. Szűrés: Rendezési elv: Kiválaszt, Termék neve, Ár.


Név, Kiszerelés, Ár , Raktáron van, Ajánlatkérés. A bontott köteg ára felárral értendő.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése