Mobilház ászár

Mobilházak akciós árakon, az elérhető legkedvezőbb feltételekkel! A mobilház a képen látható berendezésekkel van felszerelve. Dupla üvegezésű nyílászárók Termékleírás m2-es svéd gyártmányú használt mobi. Komárom-Esztergom, Ászár. Most kedvezményesen árul egy cég, ászári telephellyel mobilházakat, melyeket 9ezer, illetve millió forintról 6ezer forintra akciózott le.


Ezek a kis házak mind egytől egyig berendezettek, bútorozottak, általában található bennük ágy minden szobában, beépített szekrények, a nappaliban ülőgarnitúra, . Célunk: Lehetővé tenni számodra, hogy a lehető legolcsóbban, önköltségi áron beszerezd kiváló állapotú, angol mobilházad. Amerikából származik a könnyűszerkezetes, hordozható házak technológiája, ahol sokan kihasználták a mobilházak praktikumát, vagyis azt, hogy, ha valaki például egy másik államban kap munkát, nem kell a régi házat eladnia, és új otthon után kutatnia a munkahely közelében. Megérkeztek a várva várt mobilházak Magyarországra! Amennyiben mobilház vásárláson gondolkodik, most igazán érdemes nálunk körülnéznie.


DECEMBER 24-től JANUÁR -ig TELEPHELYÜNK ZÁRVA! Utólag is van lehetőség a mobilház falainak szigetelésére. A ház utólagos szigetelését ajánlatos a telepítés után elvégezni. Hol tudom megtekinteni a mobilházakat?


Az Ászári telephelyen lehet előzetes egyeztetés után. Mit jelent a “téliesített mobilház ” ? Megtekintés előzetes egyeztetés után! Hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, központi- . Cégünk mobilházakat forgalmaz. Az itt található mobilházaink egész évben lakhatók.


A Comfort mobilházak már bebútorozva kerülnek értékesítésre, és készek az azonnali használatra. Benne vannak a bútorok, az ágyak, felszerelt . Felszereltségüket tekintve a. Leírás: Tevékenységek, kulcsszavak: mobilház, mobilházak,. Aranykert Mobilház Apartmanok km. Szállás Ászár , Muskátli Panzió . Szeretettel várjuk vendégeinket Bakony lábánál lévő településünkön az eredeti borvidéken Ászáron.


Nyugodt környezetben pihenhet két apartmanunkban. Az ezzel foglalkozó egyik cég ászári telephelyén ezeket a házakat életnagyságban meg is lehet nézni! Kedvezményesen árul egy cég, ászári telephellyel mobilházakat, melyeket 9ezer, illetve millió forintról 6ezer forintra akciózott le.


Ezen a telephelyen, közel darabos készletből válogathat!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése