Parketta alátét 10mm

Elsősorban laminált parketta alá ajánljuk. A lapok porózus szerkezete jó hőszigetelést . Mielőtt rátérnénk a laminált padló alátéteire , rétegrendjére, fontos hogy figyelmeztesselek egy dologra, amiről rendre elfelejtenek beszélni, vagy csak nagyon felszínesen érintik a témát. Bármi is kerül a laminált.


Szőnyegpadló alátét polycomfort - 1 poliuretán - 10mm , 1x15m, fehér - formatartó, a mérete az idővel nem változik. Kifutó termék, csak a készlet erejéig kapható. A készletek áruházanként eltérőek lehetnek. Beige tölgy fózolt laminált padló 10mm 990Ft 490Ft. Sötétszürke tölgy fózolt laminált padló 10mm 990Ft 490Ft.


Trend natur tölgy fózolt laminált padló 10mm 990Ft 490Ft. Century tölgy fózolt laminált padló 8mm 390Ft 790Ft. A megfelelő alátét kiválasztásánál elsődleges szempont az aljzat minősége.


Legjobb, ha önterűlővel teljesen egyenletes aljzatot hozunk létre, akkor probléma nem lehet. Előfordul azonban, hogy apró egyenetlenségek vannak, amiket még alátéttel korrigálni lehet. Először is nézzük meg milyen alátétek.


Megfelelő alátétek használatával laminált padlója szépségét tovább megőrizheti, és a rendszergaranciát is érvényesítheti. Woodstep Kombifólia 2mm ST. Laminált padló alátét , hangtompításra szolgál. A termék csak egész csomagban rendelhető, a csomag nem bontható. Egy csomag nm-t tartal.


Alátétfólia laminált padló lerakáshoz. Magas hőszigetelő és zajcsökkentő képességgel rendelkezik, ezáltal védi a laminált padlót, valamint hosszabb élettartamot biztosít számára. Minden típusú laminált padlóhoz használható. Méretek és tömeg (nettó).


Extrudált polietilénből készülő alátét száraz aljzatfelületek kisebb egyenetlenségeinek korrigálására és laminált-, vagy szalagparketta alatti kopogóhanggátlásra. Alkalmazható kis forgalmú helyiségekben, mérsékelt teherbírás és normál akusztikai igénybevétel esetén. Gyártva a Kaindl laminált burkolatok beépítési útmutatójának előírásai szerint. Párazáró fólia használata kötelező, hogy az aljzatban maradt nedvesség ne okozzon kárt a laminált padlóban , parkettában.


Aljzatkiegyenlítésre és lépészaj csökkentésre szolgálnak a különböző alátétek. A párazáró fólia műanyagból készült fólia, mely lehetetlenné teszi a nedvesség aljzatrétegeken keresztül történő behatolását a parkettába. A padlófűtéshez ajánlott alátét olyan extrudált polisztirolból készült, barázdált felületű . Lap formájú, extrudált polisztirolból készült, horonyrendszerrel rendelkező, úsztatott padlók alá kerülő szigetelés.


Profi Floor mm XPS panelszigetelő alátét. A horonyrendszernek köszönhetően kiegyenlíti a padló kisebb egyenetlenségeit és biztosítja a padló optimális szellőzését. A megbízható Loc rendszer segítségével - ragasztó használata nélkül - egyszerűen és tökéletesen fektethető a parketta. Padlófűtés esetén alkalmazható.


Helyes technológiai sorrend a burkolásnál: 1. Nedvességtől mentes szilár sík aljzat 2. Habfólia vagy XPS alátét vagy Thermo alátét 4. A lépésálló XPS padló alátét csökkenti a lépés zaj erősségét, kiegyenlíti a kisebb felületi egyenetlenségeket és jobb hőszigetelő képességgel rendelkezik mint a habfólia alátét. Helyette a 2mm XPS thermo alátétlemez használható. A parketta alátét lapokat használhatjuk parkettáink lerakásánál, a meglévő padlók felújításánál is, amikor a régi felületet nem veszik fel, egyszerűen rákerül az alátét , majd az új laminált parketta.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése