Polifarbe színskála 2017

Korszerűsítenéd otthonod? Ezt a lehetőséget imádni fogod! Az MFB első lakossági hitelprogramja több tízezer lakás, illetve családi ház korszerűsítését teszi lehetővé, ráadásul mostantól még könnyebben igényelhető az energiahatékonyság növelésére fordítható nulla százalékos hitel! A helyes döntést segít meghozni a festék színskála.


Alkalmazási terület: Belső falfelület , Új, vakolt falfelület , Gipszkarton , Fűrészporos tapéta. Felhordás típusa: Ecset , Rövid szőrű henger. Hígítás típusa: Vizes hígítású.


HÉRA színkatalógus (letölthető). A képeken szereplő színek illusztrációk, számítógépmonitoronként eltérő árnyalatokat mutathatnak. A valós felületi megjelenést, minden esetben, befolyásolják az adott tér-, és a fényviszonyok.


POLI-FRABE - SZÍNTERVEZŐ. Poli-Farbe festékgyár idén tavasszal. A legújabb trendeknek megfelelő. A fentebb látott színek azonnal rendelkezésre állnak, amennyiben ezen színek valamelyikének világosabb árnyalatát szeretné kérni, keressen minket, és egyedi igényeinek megfelelően elkészítjük önnek!


Lassan már minden színét próbáltam, és nincs panaszom ! Ha szeretnénk megújítani, feldobni otthonunk megjelenését, sokszor elegendő egy új szín a falon, melyet akár magunk is kivitelezhetünk, bár szakembert hívni gyorsabb és kényelmesebb döntés. Ebben az esetben is meghatározhatjuk, milyen festéket használjanak. Válasszunk a Polifarbe Platinum . A zöld szín nemcsak a környezet felé fordulást, hanem az új kezdetet is szimbolizálja.


Egyrétegű falfesték (1l) (barna árnyalatok) Polifarbe Platinum. Bevonata matt, tartós, könnyen. A választott festék ára a Polifarbe színek kiválasztása után jelennek meg. Előző cikkünkben már megírtuk, hogy milyen szempontok alapján érdemes festéket választani.


Ha az egyrétegű festékek mellett döntünk, érdemes megnézni a Platinum színválasztékát , amely most új színnel bővült a több mint színen felül. A színválasztás alapvetően meghatározza életterünket, hiszen sok időt töltünk otthon. A színek befolyásolják hangulatunkat, és kihatással bírnak hétköznapjainkra is. Idén a pasztellszínek már nemcsak a gyerek- és hálószobákban képzelhetőek el, hanem a nappalik, étkezők meghatározó színei is lehetnek.


Megfelelő árnyalatokkal kombinálva (fehérrel, szürkével, bézzsel) finoman elegáns hatás érhető el használatukkal. A Platinum termékcsalád igazi jolly joker, a paletta festékei ugyanis a szivárvány minden színében megtalálhatók. A vidám, élénk árnyalatok mellett visszafogott pasztelltónusok is helyet kaptak - ember legyen a talpán, aki a sok szemet gyönyörködtető szín közül választani tud.


Beltéri Fehér festékek festékanyagok webáruháza. Trilak falfesték Héra szines falfestékek. Dulux fal festék szinek ára. Olcsó Polifarbe Platinum Inntaler Különféle Színes mennyezetfesték árak, gipszkarton festése.


Ismerd meg szakértőink szobafestési, dekorációs ötleteit, és meríts ihletet saját lakásod megújításához. A hírlevélben találkozhatsz a legújabb színtrendekkel , ügyes kivitelezési trükköket leshetsz el és elsők közt láthatod a legújabb színes termékeket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése