Ragasztóhab téglához

POROTHERM PROFI és DRYFIX esetén a tégla összeépítéséhez norma szerint szükséges mennyiségű vékony falazó habarcs vagy ragasztóhab , valamint a tégla és a kötőanyagok építési helyszínre történő szállítása, ledaruzása is benne van a tégla árában. A tompán ütköző, nem nútféderes kapcsolatú téglák függőleges fugáit Dryfix extra ragasztóhabbal töltjük. Soudabond EASY poliuretán ragasztóhab Genius Gun fejjel. Gyors kötési idejű, nagy kiadósságú poliuretán ragasztóhab , kültéri és beltéri felhasználásra, habbeton és lyukacsos tégla , gipszkarton és hőszigetelő táblák ragasztásához, egykezes, visszazárható Genius Gun fejjel.


Jellemzők: Használatra kész, nem igényel . Pur ragasztóhab használata, hőszigetelő lemezek ragasztásához, leírások, képek, infók. Lábazati hőszigeteléssel kapcsolatban lenne több kérdésem. Van egy kis méretű téglából készült alapom.


Talajszint alatt szükséges e föggőlegesen vízszigetelni . Sokoldalú felhasználhatóság: LEIER FIX UNIVERZÁLIS ÉPÍTÉSI RAGASZTÓHAB. A purhabok új generációját képviselő Masterfix PUR ragasztóhab a cementes ragasztóknál erősebb tapadóképességű és jóval gyorsabban szilárduló termék. Porotherm Profi Dryfix extra ragasztóhab alapadatok: . Mivel a kifújt hab már nem változtatja térfogatát és nincs utófeszítő hatása, kiválóan alkalmas könnyű anyagok összeragasztására. Kiválóan alkalmazható a legtöbb hő- és hangszigetelő anyaghoz, az építőipari felületekhez, pl. OSB-hez és műanyagokhoz.


Ezenkívül ragaszthat vele gipszkartont, cemet-rost lapokat, szárazépítési anyagokat, habbeton és lyukacsos téglát , . Gyors kötésű nagy kiadósságú polyuretán ragasztóhab , kűlső és belső felhasználásra, habbetont és lyukacsos tégla , gipszkarton és hőszigetelő táblák ragasztásához. Pisztolyos kivitelben a pontosabb adagolás érdekében. Szállítási idő: Budapesti üzletünkben raktáron.


Több ezer éves története során számtalanszor elhangzott, hogy a tégla idejét múlt építőanyag, a falazás pedig elavult építési technológia. A DRYFIX kötőanyag a DRYFIX ragasztóhab egy olyan speciális pur-hab alapú ragasztó, mely gyorsan köt, és nagy kötőerővel rendelkezik. Minden általános építőipari alapfelületre (beton, tégla , fém, polysztirol, bitumenes lemezek) alkalmazhatóság (KIVÉVE: PP, PE, PTFE és szilikon ) Ajánlatos felhasználás előtt egy próbát . Kiszerelések, méretek: 0. POROTHERM Profi DRYFIX extra teherhordó és nem teherhor- dó tégla falazatok építésére . Polisztirol, gipszkarton ragasztására fal, tégla , fa, OSB stb felületekre.


Részletes termékjellemzők . A különleges receptúra különleges ragasztóerőt eredményez a legtöbb. Tégla és habbeton válaszfalak ragasztásához. Gipszkarton táblák ragasztásra.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése