Tyvek solid cena

Při objednávce zadávejte násobky 75ti. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Množství bylo zaokrouhleno na celá balení. DPH, prodejní bez DPH, prodejní s DHP. Vysoce difúzní, pojistná hydroizolační fólie.


Zajišťuje dokonalé odvětrávání mezistřešních prostor.

Ceníková cena výrobce: 5Kč. Dostupnost: Na externím skladě. Ušetříte, Kč (– ). Skladem Doprava zdarma . Zobacz inne Ocieplenie i izolacja, najtańsze i najlepsze oferty.


Nazwa, Ilość, Czas wysyłki, Cena , J. Produkt do stosowania bezpośrednio na krokwie lub na deskowanie, bardzo popularny ze względu na relatywnie niską cenę i dużą uniwersalność, gwarantujący najwyższą ochronę. Objednací množství: m 2. Jest przeznaczona do wstępnego.

Tyvek Solid cena no 104. Vaše hodnotenie: Superdifúzna kontaktná poistná hydroizolácia pre šikmé strechy. Jedná se o osvědčený produkt od předního světového výrobce. Nadstandartní tloušťka funkční vrstvy 220µm Vám přináší záruku kvality a dlouholeté funkčnosti . Ogłoszenia o tematyce: tyvek solid cena na Sprzedajemy.


Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w Twojej okolicy. TYVEK Solid - bílá (x m). Szybka, łatwa i lokalna sprzedaż rzeczy z drugiej ręki. Jedná sa o osvedčený produkt od popredného svetového výrobcu.


Vysoko difúzna kontaktná poistná hydroizolačná membrána na šikmé strechy, ktorú je možné klásť na krokvy, tepelnú izoláciu alebo priamo na debnenie. Nadštandartná hrúbka funkčnej vrstvy 220μm Vám prináša záruku kvality a dlhoročnej . Na zalogi v Spletnem centru - Dostavimo v 2-dneh. Cena par rulli (EUR), Cik lielu laukumu vajag pārklāt ?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése