Kitekerhető előtető

Egyedi gyártású 180x1cm-es kovácsoltvas előtető újpesten eladó! Függőleges oldalfalra, vagy adapterrel fölé szerelhető, kitekerhető kazettás előtető lakóautókra, lakókocsikra, furgonokra. Kiforrott, megbízható konstrukciójának köszönhetően az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb típus a piacon.


A függőleges falra történő rögzítéshez szükséges adapterek a csomag tartozékai. A tetősíkba, vagy az ívelt oldalfal-tető találkozáshoz szerelhető, kitekerhető kazettás előtető lakóautókra, lakókocsikra, furgonokra. A hossza, a kazetta és a ponyva színe kiválasztható a nyomógombok . Kitekerhető előtető ponyva. Esetleg a szállításban felszerelésben térítés fejében segítek. Majd ha meg lesz a hajtószerkezet.


Kézzel kitekerhető , zsákos előtetők lakókocsikra. Csak néhány másodpercre van szükség, ho. Kempingfelszerelés, kempingcikk webshop. Tartóláb nélküli, V-os, falra szerelhető előtető.


Mindig készen áll a használatra – egyszerűen tekerje ki és élvezze. Nincs tartóláb, így a jármű teljes első tere szabadon használható. Integrált, nagy teljesítményű voltos motor minimális energiafelhasználás mellett – valódi plusz kényelem . Esővédő gumi tömítő Thule-Omnistor kitekerhető előtetőkhöz. Gumi tömítés, mely könnyen, utólag is felszerelhető a jármű oldala és az előtető közé, így megakadályozza, hogy az esővíz becsurogjon a jármű oldalán.


Univerzális kitámasztó láb Thule-Omnistor kitekerhető előtetőkhöz. A kitekerhető előtető közepéhez csatlakoztatva növeli a stabilitást. Használható Thule Omnistor kitekerhető naptető 5-ös, 6-os, 8-as és 9-es sorozataihoz, méteres hosszúságtól. Bármilyen típusú előtető előlapján lévő mm-es profilba könnyen felszerelhető.


Ajánlott termékek: Rafter Caravanstore. Privacy Room CS light és CS light XL. Egyszer ha jól emlékszem Amalfiban az omnisztorunk - kitekerhető előtető - összeakadt egy üzletnek a járda fölé kinyúló árnyékoló előtetejével. Előtető -tartóláb rögzítőkészlet. Szerencsére lassan mentünk és nem lett különösebb baj, de félelmetes volt hallani.


A lakókocsik számára készült CARAVANSTOR előtetők felállítása csak pillanatokba telik. Az alumínium rúdra feltekert ponyvát és a merevítő rudakat a lakókocsira rögzített vízhatlan zsák rejti. Az időjárás viszontagságait remekül tűrő YKK zippzár kinyitása után a ponyva gyorsan kitekerhető , majd a lábakat a hossztartóból .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése