Lenti szálloda állás

Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. LENTIBEN idén júniusban nyíló új, szobás szálloda a. A Zala megyében található Gosztola Gyöngye Spa és Élményhotel sikeres, dinamikusan fejlődő csapatába keres munkatársat az alábbi munkakörbe. Gyors és egyszerű jelentkezés a Jobline-on. A legfrissebb lentii munka a jobinfo.


Nézze meg a legújabb állásajánlatokat és válasszon az Önnek leginkább megfelelő munkák közül! Jelentkezni: allashirdetes. Service Design workshop Fr. Ez a szállás perces sétára van a vízparttól. Lenti Gyógyfürdő Kft állások , munkák.


A szállodában étterem, bár és konferencia-központ is rendelkezésre áll. A helyszíni magánparkolót a vendégek . Erdei kisvasút kalandokra. Az esztergomi élményfürdővel összekötött hotel azonban még idén szilveszterkor megnyitja kapuit. Munkakör: A szállodai szobák és közösségi területek.


Töltse ki és küldje el a lenti űrlapot, kollégánk néhány órán belül válaszolni fog. Pályázatot hirdet az alábbi állás betöltésére: Masszőr- Wellness recepciós. Amennyiben szeretne tagja lenni egy dinamikus, kreatív csapatnak, úgy küldje el e-mailben magyar és idegen nyelvű önéletrajzát, motivációs levelét fizetési igény megjelölésével a lenti e-mail címre.


Saját eszközeinkkel egyedi hangulatot akartunk adni a . Gyógy- és termálhotel Lentiben a kiváló gyógyvízzel rendelkező Balance szállodában. Frankfurti sertésszelet hasábburgonya. Zöldséges karalábé leves.


Alpesi csirkemell párolt rizs saláta. Csontleves eperlevél tészta. Sajttal töltött sertéstekercs . Lentiben működői élelmiszer boltunkba, órás eladó-pénztárost felveszünk.


Zalakarosi szálloda recepciós munkatársat keres. Feladatok: vásárlók magas színvonalú,. Bentlakás megoldható teljes munkaidős, tulajdonos.


Hotelkomplexum Lentiben a Termálfürdő közelében. A Gyógyfürdő közelében található! Jó állapotban van, egész évben nyitva! Horvátország, Ausztria, Szlovénia is csak karnyújtásnyira van!


A szálloda a Gyógy- és Termálfürdőtől alig 6m-re, a várost átszelő 75-ös fő útvonal mellett, . Gazdasági igazgatóhelyettes Workline.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése