Lezárófésű felszerelése

Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. A rugalmas műanyag elem a hullámos keresztmetszetű cserepek és kettős ereszléc közötti rést lezárva meggátolja a madarak bejutását és biztosítja a szellőzőlevegő bevezetését a héjazat alá.


Rögzítése szegezéssel, csavarozással történik. Alkalmazható vápák mentén is. Hullámos, hornyolt tetőcserepek. Sík, hornyolt tetőcserepek. Bramac Hódfarkú fedések.


Hornyolt hullámos tetőcserepek. Megjegyzés: A katalógusban bemutatott termékek színei a nyomdatechnikai okok miatt a valóságostól esetleg eltérhetnek. A gyártó a műsza- ki változás jogát fenntartja.


A Mediterrán Magyarország Kft. Sík tetőfedéseknél el kell hagyni az alsó kettős lécezést és a . Eresz- és gerincszellőzés. A nyomdai hibákból eredő károkért felelősséget nem vállalunk. Különösen fontos lehet, ha az ereszvonalban nem megfelelő az ellenléc vastagsága.


Lezárófésű szellőző léccel. A mostanában épülő házaknál, vagy a felújított tetőknél egyre inkább előtérbe kerülnek a különféle héjalások alá helyezett szigetelések, amelyek a páralecsapódás és a tető hőszigetelését vannak. A PVC anyagú szellőzőfésű biztosítja, hogy a madar. A lezárófésűt , a fésűs eresz szellőzőelemet és a szellőzőlécet az ereszcsatornák alatti részek lezárására tervezték.


A mozgatható fogak védelmet nyújtanak madárberepülés ellen, és maguktól illeszkednek minden típusú tetőcserép alsóoldali felépítéséhez. A megfelelő átszellőzés legfontosabb elemei a kúpalátét, lezárófésű , szellőzőléc, szellőzőszalag és szellőzőcserép. A hűtő hatás mellett olyan problémák előzhetők meg, mint a nedvesedés miatti korhadás, befülledés, szóval érdemes szakszerűen felszerelni a tetőrendszert szellőzést segítő elemekkel.


Az építési területeken törté nő lerakodáskor megfelelő emelőbe rendezést kell biztosítani. Topline cserepeslemezek szállítási hossza a megrendelő igényének meg felelően változó. A lemezek hengerso ron készülnek, és így bármilyen hosszúságú profil gyártására van lehe tőség, a szállítás és a szerelés közbeni. Az alátétfedést a vápalemez két peremén rögzített folyamatos férc-lécre. Az ereszcsatorna-szellőző fésűt az ereszcsatornák alatti részek lezárására tervezték.


Szellőzőszalag felszerelése :fm. BRAMAC lezárófésű , eresznél, antracit m (30) ÖN Egyszeres betoncserépfedésnél hófogórács-rendszer . Biztonsági rács,- vagy lépcsôfoktartó. Luminex tetôkibúvó ablak.


Könnyű és gyors be- szerelés , csekély járulékos költségek.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése