Parafa tekercs 3mm

Ajánlunk Önöknek parafa tekercseket , 1m és 2m szélességben. A termék közepes granulátumméretben érhető el. A parafa tekercs tökéletesen felhasználható, mint alátét parafa táblák alá, mint hideg falak hőszigetelésére ( különösen ajánlott gyerekágy közelében), és ugyancsak, mint falak és plafonok borítására. A lap 9x 6mm méretű.


Parafa szigetelő tekercs (1m széles). Az őrölt parafából készült tekercsek többlépéses eljárással készülnek, melyben a természetes parafát poliuretán ragasztóval kombinálják. Termék neve, PARAFA TEKERCS. Az agglomerált parafa tekercsek nagyon sűrű, rugalmas és ellenálló.


Szállítási feltételekÁSZF, adatvédelmi nyilatkozat. Méretek: 10mx5mx2mm, 4mm. A parafa fal és padlóburkolat melegsége, utánozhatatlan egyedi hangulata a lakás dísze. Webáruház Dunakeszin a 2-es főút mellett.


Ne töltse az idejét időrabló keresgéléssel, pénzrabló autózgatással! Vevőbarát árak, szakértő és gyors kiszolgálás, országos házhozszállítás. Agglomerált parafa szigetelő tekercs. A parafa méretstabil, rugalmas, ellenáll a mechanikai hatásoknak és a vegyszereknek, égés során nem keletkeznek mérgező gázok.


Az egészségre nem káros, anyagát. A parafa szigetelő tekercsek hang és hőszigetelése rendkívül jó, ezért széles körben alkalmazzák az építőiparban. A falra ragasztás után a parafa minden egyéb kezelés nélkül normál falfestékekkel festhető. Szigetelhetünk vele padlót és falat egyaránt.


Festés után gyakorlatilag . Collet Micro Twist fúrótokmány Set eszköz. A “T” széria falburkolatai mm -es parafából készülnek – előnyösebb hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal és a parafa időtlen szépségével. Mintázatukban az “R” széria legsikeresebb mintái jelennek meg, hogy az előnyösebb fizikai tulajdonságok mellett . Az árainkat csak a viszonteladóink láthatják.


Kérjük, regisztrálj az oldalon,. Tömörített ( agglomerált ) parafa tábla és tekercs formájában. A CR-10 CR- 1és CR-12LW tekercseknél tömörebb, nagyon sűrű szerkezet, akár tömítésre is alkalmas panel. A és mm vastag parafa lapok és tekercsek többféle mintában és színben kerülnek forgalomba. Viaszolt és lakkozott változatban gyártják, így utólagos felületkezelést nem igényel.


Dekorációs és falvédő funkció . Laminált padló kiegészítők a Pallaszban: szegélyléc, alátétfólia, párazáró fólia, felmosó folyadék, ragasztó, fémprofil, Click Guard. Vitoria Natur, 5Ft, akciós.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése