Vasgerenda árak

Az IPE acélgerendákat és 1méteres szálhosszban értékesítjük. A méretre vágást fűrésszel biztosítjuk, néhány esetben elegendő a pontos méret megvásárlása maradék nélkül. Az IPE szelvény vágási díjai felől érdeklődjön a vevőszolgálatunkon.


Raktáron lévő IPE gerendák ára és elméleti súlya alábbi táblázatban . Kötegben történő I- gerenda vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! Weboldalainkon csak a járatosabb I-tartó termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő . Kötegben történő u-acél vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - i gerenda.


I-ACÉL,U-ACÉL-árlista - Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07. Budapest, Gyógyvíz utca 1. Melegen hengerelt U-acél (UNP). A feltüntetett bruttó árak kiskereskedelmi mennyiségre vonatkoznak, nagyobb mennyiség megrendelésekor kérjen egyedi ajánlatot! Milyen kedvezményt kaphatok, ha teljes köteget vásárolok?


Az általunk forgalmazott acéltermékek, mint betonacél, síkháló, zártszelvény, csövek , rúd- és idomacélok árai honlapunkon a megadott egységre vonatkoznak. Természetesen amennyiben az Ön projektje nagyobb mennyiségeket igényel, ebben is . Inter-Metal Cégcsoport aktuális vashulladék árak teljes listája. A rendszeresen frissített hulladékvas árak könnyen elérhetőek.


Vas árak lakosságnak és cégeknek. Betonacél, hegesztett síkháló, zártszelvény, acéllemez, cső, szeg, drót, drótháló és egyéb kapcsolódó illetve kiegészítő termékek. Az árak tájékoztató jellegűek! A lenti árak nem tartalmazzák a -os adólevonást! Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamely üzletkötőnkkel!


Adókártya és személyi igazolvány bemutatása szükséges! VAS (OM, AR ) does not become empty. Hallottam olyat, hogy a kínaiak befolyásolják a vas világpiaci árát.


Ma akartam vissza vinni pár száz kiló építkezésből megmaradt hulladék vasat a méhbe, és csupán csak 18ft volt kilója, így inkább nem adtam le. Azt mondták idén már biztosan nem emelkedik az ára , hanem inkább csökken, akár 10ft alá is . Különféle hulladék anyagok átvétele, begyűjtése lakosságtól és cégektől. Vasipari, acélipari termékek, plazma és lángvágás, lemezdarabolás, szállítás, acélkereskedelem.


Födém, áthidaló, födémrendszerek, béléstest, gerenda akció, kedvező ár - Micorex tüzép és építőanyag kereskedés Miskolc.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése