Zdravotnicke potreby presov otvaracie hodiny

Otváracie hodiny pre UNAMED s. Výdajňa zdravotníckych pomôcok, Prešov. Navštívte našu stránku a informujte sa! Kontaktné informácie, telefón, e-mail, adresa, otváracie hodiny.


Hodnotenia: Bola som veľmi spokojná s obsluhou a vybavením. Zdravotnícke potreby , pomôcky a nábytok v Prešove. Pani je veľmi milá, ochotná, vždy mi dobre.


Kompletný sortiment zdravotníckych potrieb a pomôcok k okamžitému odberu a dodávku vybraného tovaru do hod. Invalidné vozíky, polohovateľné postele, bezbariérové vybavenie bytov a kúpeľní. Maloobchod so zdravotníckymi a ortopedickými pomôckami v špecializovaných predajniach, Zobraziť detaily.


Ponuka e-shopu nevystihuje ponuku presovskej kamennej výdajne. Naša výdajňa prispôsobuje ponuku sortimentu požiadavkám svojich miestnych pacientov a zákazníkov. Upraviť firmu Nahlásiť chybu. Pochváľ a okomentuj výdajňu zdr. Ak máš aktuálne informácie k tejto výdajni zdravotných pomôcok, poskytni nám prosím aktuálne údaje o otváracích hodinách , kontaktoch, dodatočných údajoch.


Jednoduchý, skladací mechanický invalidný vozík je určený pre osoby so zníženou schopnosťou pohybu, pre starších ľudí, pacientov a osoby so zdravotným postihnutím. Vozík je ľahko prenosný, preto je vhodný aj na cesty mimo domova. Požiarnická 1 Prešov , Prešov , Prešovský kraj. Merné miesto, ortopedickoprotetická pomôcka, protéza, ortéza, korzet, vložka, bandáž, epitéza, sedačka. Tual - už rokov sme cesta k Vášmu zdraviu.


Najširší sortiment pomôcok. Nemocničné vybavenie a potreby. Viac informácií o UNIZDRAV - ZDRAVOTNÍCKE POMÔCKY. Predajňa zdravotníckych potrieb a obuvi.


Obedná prestávka: 12:- 13:00. Zelená hviezda – váš spoľahlivý dodávateľ zdravotníckych prostriedkov. AMBULANCIE VŠEOBECNÉHO LEKÁRSTVA. Veríme že vám uľahčíme získať prehľad o možnostiach ortopedickej protetiky pohybového aparátu a uľahčíme vám vaše rozhodovanie. Nakoľko ide o individuálne výrobky, môžu byť zhotovované v rôznych modifikáciách a kombináciách, podľa konkrétnych požiadaviek predpisujúceho lekára, zákazníka, respektíve podľa potreby.


Právna forma: občianske združenie so štatútom chránenej dielne.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése