Ablak felújítás pécs

Nyílászáró javítás Pécs. Bízza a IK Profit Max Bt-re! Régi ablakát bontás nélkül újítjuk fel. Szakértő munkatársunk, ha megengedi, felkeresi otthonában. Megmondjuk, hogyan spórolhat vacogás nélkül akár tízezreket a fűtésszámlán.


Ha megrendeli a munkát, ez a felmérés ingyenes. Két üzletágunk közül az egyik: Beltéri és bejárati ajtófelújítás, ablakfelújítás , bontás nélkül. A másik: Szállítmányozás, kül- és belföldi fuvarozás. Ablakfelújítás , ablakszigetelés: ez a PORTAS rendszer egyik fő pillére. Ablak javítás, Ablak felújítás , Ablak szigetelés.


Bejárati ajtófelújítás, beltéri ajtófelújítás, ablakfelújítás , bontás nélkül, akár nap alatt, kedvező áron. Ajtószigetelés, ablakszigetelés, korszerűsítés, PORTAS technológiával. Fennállásunk óta több ezer (!) lakossági és intézményi ablak és ajtóbeépítést végeztünk, főként Pécs vonzáskörzetében, illetve több helyen az egész ország területén. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a éves tapasztalatunkat latba vetve megoldjuk az ablak - és ajtóbeépítés problémákat. Gazdaságosabb, gyorsabb és kevesebb gonddal, utólagos munkával, problémával jár.


Külső tokos redőny automata csere. Belső tokos redőny automata csere . A Pécsi Ablak formációt azzal a céllal alapítottuk, hogy a nyílászárók és árnyékolástechnikai eszközök iránt megnövekedett lakossági és intézményi igényeket minél magasabb szinten teljesíteni tudjuk Pécsett és Pécs környékén. Legyen szó műanyag ablakról , vagy redőnyről, Ön mindig biztos lehet abban, . Pécsi Ablak - ablak , ajtó, redőny, reluxa, árnyékolástechnika Pécs és vonzáskörzetében.


Régi nyílászárók hőszigetelési értékének legalább duplájára növelése por és kosz mentesen, év garanciával. A jelenlegi ablakra egy harmadik üveget (4-mm) hővisszaverő üveget erősítünk fel az ablakszárnyra oldható csavarkötéssel. Ez az utólag felszerelt szárny önállóan is nyitható (tisztítás, mázolás esetére). Műanyag ablakok ,ajtók javítása.


Kérjen árajánlatot Pécs közelében található nyílászáró területen dolgozó válallkozásoktól! Pécsett településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. Ablak , ajtó felújítása , szigetelése - Honlapunkon a nyílászárók (ajtók, ablakok ) felújításával, szigetelésével és ezek javításával foglalkozunk. Ajtófelújítás , konkrétan beltéri ajtó felújítás és ajtótok felújítás , korszerűsítés, szigetelés .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése