Bramac merito plus tetőcserép

Pehelysúlyú klasszikus szépség. Lekerekített formája és sima felülete. Ez a tetőcserép barna színben is kapható. Az akció visszavonásig érvényes!


Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás.

Webáruházunkban egész évben akci. Ingyenes házhozszállítás. INGYENES kiszállítás az ország területére raklap felett! Kérjük, válassza ki az Önnek megfelelő színt! A terméklista elemeinél téglavörös színben jelenítettük meg az egyes tetőcserepeket, tartozékokat és kiegészítő termékeket.


Győr-Moson- Sopron, Győrszemere. Bács-Kiskun, Kiskunhalas.

A természet új színe legyen családi háza tetején? Kiszámoljuk hány darabra van szüksége az építkezéshez? Rubinvörös,antracit és barna színben. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon.


TELJESÍTMÉNYNYILATKOZAT. Felhasználás célja(i): és külső falhomlokzatok burkolásához. Merito Plus betoncserép. Tetőáttörés, padlástér-megvilágítás, járás a tetőn. Telephelyünkön, üzletünkben arra törekszünk, hogy a mai vezető építőanyag gyártók termékeit megismerhessék, információkat gyűjthessenek és az Önök . Tetőfedés - Építőanyag, szigetelés - Építkezés, felújítás - Bútor, lakberendezés.


Anyag: nagy szilárdságú . Ft helyett - kedvezmény. Válasszon tetőcserepet és a legjobb árat kapja tőlünk rá! Duna Lumino Plus alapcserép - Téglavörös.


Terméktípus egyedi azonosító kódja: 2. Gyártó: Beton tetőcserepek és idomcserepek tetőhéjazatok fedéséhez és külső falhomlokzatok burkolásához.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése