Melegen hengerelt laposacél

Melegen hengerelt laposacél. Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. Az árlistában szereplő laposacél árak bruttó ( általános forgalmi adót tartalmazó) telephelyi átvétel esetén, a készlet erejéig érvényes egységárak. Folyamatosan és nagy tételben laposacélt vásároló viszonteladóinkat kérjük, hogy regisztráljanak az oldalon, és regisztrációs nevüket küldjék . Lapos acélból különböző díszítőelemeket, kerteket, kapukat , merevítéseket, rácsokat, bútor alkatrészeket lehet készíteni. Ez a termék hengerhuzal, vagy melegen hengerelt acélrúd hidegen húzásával készül.


A melegen alakított acéltermékekkel összehasonlítva a húzás nagyobb méretpontosságot eredményez, ami előfeltétele az automata fémmegmunkáló gépeken történő alkatrészgyártásnak. A húzás növeli a termék . A felhasználásuk sokrétű a mélyhúzástól az egyszerű alakításig. Miután a korszerű szélesszalag sorok már mm vastag szalagot is hengerelnek, ezért pácolt, húzva egyengetett vagy dresszírozott kivitelben hidegen hengerelt szalagok helyett is . Alacsony széntartalmú acélból készülő, melegen hengerelt acéllemezek (táblalemezek) és tekercsek, vastagságuk 5-1mm. CE-jelre kötelezett melegen hengerelt termékek.


Az eljárás során változik az anyag mechanikai tulajdonsága. Megnőnek a szakítószilárdság és a folyáshatár értékei. A hidegen történő húzás nagyobb méretpontosságot eredményez.


Mérettartomány: - d= 6-1mm - szálhosszúság : 5-12m. Méret-és súlytáblázat: LAPOSACÉLOK - Nyitva tartás: hétfő-péntek: 07. Budapest, Gyógyvíz utca 1. NÉGYZETACÉLOK: 6-100mm mérettartományban, S2esetenként Cés S3minőségben. MELEGEN HENGERELT LAPOSACÉL név. Laposacél, 12x hossz: fm (laposvas).


Lemezek, betonacél, csövek, zárt profilok és egyéb szerkezeti acéltermékek a Raven csoporttól. Tekintse meg termékpalettánkat, válassza teljes körű szolgáltatásainkat! Ipari jellegű alkalmazása a 18. Lapos termékek a melegen vagy hidegen hengerelt lemezek és szalagok (szalagok a csévélve hengerelt lapos termékek).


Ezek mellett felhasználható díszítőelemek, kerítések, kapuk, merevítések, rácsok, bútor alkatrészek készítéséhez is. A melegen hengerelt lapos acél felhasználási területei többek között a gépipar, mezőgazdasági gépgyártás, szerkezet gyártás. A laposacél könnyen hegeszthető, vágható és megmunkálható. Felhasználási területek Termomechanikus laminálású, nagy ellenállású finomszemcsés lemez Tipikus alkalmazás Javított alakíthatóságú lemez. A termékismertetőnkben azok a raktári, járatos méretek.


L- acél egyenlőtlen szárú. Köracél melegen hengerelt ötvözetlen, C KÖZÉP, KG, 600.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése