Pincefalazó 10 cm

TERMÉKLEÍRÁS, A termék alkalmas mindenfajta beton falazat épitésére, vízszigetelés tartó falnak kimondottan ! VÁSÁROLHATÓ MINIMUM MENNYISÉG, 1db. A belső légkamrák egyik végükön ennél a terméknél is zártak, így a falazó habarcs megtakarítás itt is érvényes. KK-válaszfal elemek megtartják a függőleges irányt egymáshoz képest.


Lakó-, üdülő-, közösségi-, ipari-,. Leier beton pincefalazó VF 10. Zsalukő árlista, oszlopzsalu és pincefalazó árlista. A zsaluköveket folyamatosan tartjuk raktáron, azonnali kiszolgálás mellett forgalmazzuk őket, és közvetlenül raktárról darusautóval szállítjuk.


Néhány típust külön megrendelésre egyedileg hozatunk, ezért aktuális készletünkkel kapcsolatban kérje munkatársaink segítségét. Alkalmazható lakó-, üdülő-, közös- ségi-, ipari-, mezőgazdasági. Felhasználható még szigetelést védő és tartófalak építéséhez. Kérjen egyedi árajánlatot!


A „Szerkezeti anyagok” képezik az építkezés törzsét. Minden olyan építőanyag itt található, mely az épület vázszerkeztének kialakításában vesz részt. Legyen szó akár tégláról, falazóelemekről, áthidalókról vagy gerendákról, itt mindent megtalál. Az épületek tartószerkezeti építőanyagai is jelentős fejlődést mutattak az . A pinceszint közkedvelt építőeleme az UNI pincefalazó , ami a tömör betonfalnál gazdaságosabb, ugyanakkor terhelhetősége több épületszint esetén is megfelelő.


Különlegességnek számít Ffalazóelemünk, amelyet ajánlunk . A széles termékválaszték biztosítja, hogy szinte bármely falszer-. IeR beton kiegészítő válaszfalelemek. Mint minden KK Kavics Beton terméket, ezt is nagy méretpontosság és esztétikus megjelenés jellemez. Leírás: A terméket általában pincékhez, szuterénekhez. Leírás: 10cm vastag nem teherhordó válaszfalak építésére alkalmas.


Szállítás: raklaptól 30km-en belül . A falszerkezet utólagos hőszigetelésre alkalmas. Kisméretű tömör tégla: Elsősorban belső . Bakonytherm tégla ( ). A pillérzsaluzó vagy oszlopzsalu elemek kibetonozásával pedig kerítésoszlop. Külső hőszigetelés vastagsága. A Betonepag pincefalazó elem teherhordó fal építésére kiváló, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése