Porotherm 30 ár

A termékek UNI raklapon . A nútféderes kialakítású belső teherhordó falazóelem kiváló minőségű és rendkívül kedvező árfekvésű tégla. Porotherm NF falazótégla. Még jobb árat szeretnék!


Kiszállítás:az ár tartalmazza a szállítási költséget BUDAPEST EGÉSZ TERÜLETÉN és Pilisvörösvár km-es körzetében teli autónyi . Méretek (cm), 30x25x,8. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés - porotherm. A megadott árak nem tartalmazzák a raklap és csomagolási díjat, egységrakatban történő vásárlás esetén érvényesek.


Teljes megoldást nyújtanak a hőszigetelés tekintetében! Ingyenes házhozszállítás. INGYENES kiszállítás az ország területére raklap vásárlása esetén!


FA-t tartalmazzák és darabra értendőek! Hogyan spórolhatok a legtöbbet? Mennyit rendeljek belőle? Azonnali válaszok szakértőktől. Leírás: B- -as falazó tégla Eger-Putnok.


A magasépítészetben, teherhordó, függőleges térelhatároló szerkezetek, belső főfalak, kitöltő falak készítéséhez. Alkalmazható kötőanyagok: Dryfix extra ragasztóhab, vékony rétegű falazóhabarcs. HS, 380x250x23 28 , 1 6 26.


HS, 300x250x23 25 1 1 8 19 . Nem minden gyárunkban gyártjuk. K, ami -kal jobb, mint a hagyományos 30-as nút-féderes tégláké. Az árak a fuvardíjat nem . Azon túl, hogy a bedolgozás gyorsabbá válik, nincs szükség habarcskeverésre, a célszerszámok hosszadalmas tisztogatására sem, a kifújópisztoly a tisztítófolyadék segítségével egy egyszerű mozdulattal tisztítható.


A falazás sebessége a Profi falazáshoz képest akár -kal is gyorsabb lehet. Ha építkezni szeretne a Rácz Tüzépet keresse! Tüzép bemutatóterem és építőanyag kereskedés az Ön igényei szerint. Helyszíni tanácsadás és online webáruház országos kiszállítással. Euroterm NF válaszfal tégla.


B -as tégla Mezőberényi (1db).

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése