Subertres folyékony parafa

Subertres parafa vakolat folyékony parafa - korszerű, kenhető, rugalmas felületképző anyag. A parafa vakolat egy új parafa termék a piacon. Alkalmazásával elkerülhetjük az állványozást.


A falra simítással, szórással viheto fel. Rugalmas, egységes felületet képez. Az alábbi adatok, leírások tájékoztató jelleguek, a gyártó . Ugyanakkor alkalmazható vízszigetelésként és csúszásmentesítésre is. A SUBER TRES 1 környezetkímélő termék, melyet . Cégünk egy könnyű és egyszerű megoldást talált ezekre a problémákra, amelyeket akár egyszerre egyetlen szigetelő anyag felhasználásával képes megszüntetni.


SUBERTRES folyékony parafaszigetelés. Befújt üveggyapot hőszigetelés, minden nehezen elérhető helyre, hőhídmentesen. Lapostetők vízszigetelése (fém, fa, bitumenes) felületek hőtükör. Küldés e-mailbenBlogThis! Pár Kép A munkálatokról.


Villamos fűtések: elektromos kazán, fűtőkábel, infrafűtés. SuberTres folyékony parafa szigetelés. Folyékony parafa hő- hang- és vízszigetelés. Subertres – Parafa hő-, hang- és vízszigeteléshez Subertres , egy olyan környezetkímélő termék, amely hő-, hang- és vízszigetelő, rugalmas, pára áteresztő és hézagkitöltő.


Kiválóan alkalmas régi és új tetők, épületek és medencék szigetelésére, padlóborítások, teraszok és tetők . Egy tipp ,tanács padló szigetelésére (hang). Nos a munkahelyem telephelyén van egy műhely itt autókat alakítanak át esetenként hotrodokra illetve legtöbb autót hangszigetelnek! Nos mikor visszaértünk a telephelyre volt időnk és beszélgettem a sráccal és mondta, hogy ha hangszigetelném az autót . REGEL-air - a szabályzott ablakszellőző.


Teljesen ugyanaz az anyag, csak. Minél kisebb az U érték annál. Gyorsan utána néztem a neten. TÁS, HANGSZIGETELÉS - Grandvoice Car Audio.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése