Bontásért cserébe elvihető

INGYEN ELVIHETŐ FAHÁZAK! Ingyen elvihető ez a faház! Oszd meg ha tehete mert nagyon friss a hír és szinte még senki nem hallotta, pedig nagyon sokan örülhetnek neki! Keresek: Felújításért, háziminkáért cserébe keresek lakrészt, 1. Keresek: Bevásárlókocsit keresek cserébe autórádiót,gyerek rollert,futóbiciklit. Szállításban tudok segíteni üzemanyag térítés esetén.


Gyors ,pontos, és a nedves eljárás miatt nem jár nagy porral a bontás , bontás után összetakarítok magam után. Szarvascsárda térnél található rossz állapotban lévő büfé épületet elajándékoznám annak, aki vállalja díjmentesen az épület elbontását és a törmelékek elszállítását. Cserébe megtarthatja a bontásból származó anyagokat.


Szakszerű bontásért cserébe elvihető a képen látható működő, hibátlan HÉRA cserépkályha. A Héra gázkészülék éve lett lecserélve egy felújítottra. Megtalálható: Budapest, IX. Burgenland - A tartomány nem költ a bontásra , inkább akciót hirdetett. Az ingyen elvihető holmik közé határőrfülkék, úttest fölé emelt tetőszerkezetek tartoznak főképp.


A bontást végzőknek az elszállítást is maguknak kell megoldaniuk, cserébe a rengeteg vas, acél és bádog a jutalmuk. Nekem lenne eladó antik cserépkályhám. Holnap kerül elbontásra. Mondjuk,ez nem az ingyen elvihető ,vagy bontásért cserébe kategoria.


De ha komolyan érdekel szerintem meg tudunk egyezni. Működő HÉRA cserépkályha szakszerű bontásért cserébe szinte ingyen elvihető , előre egyeztetett időpontban. Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg).


Még nem érkezett kérdés. Ez a legszínesebb rovat a hirdetőújságban, kínálnak itt mindent: a leggyakrabban bútort és állatot. De a berendezési tárgyakon és a házi kedvenceken túl aka aki bontásért cserébe négyzetméternyi tetőszerkezeten és cserépen adna túl, egy másik hirdető vécéülőke magasítót és járókeretet ajánl fel.


Mezőberényben vályogház bontásért elvihető ! Tégla bontásért ingyen elvihető - apro. Eötvös utca (OKTOGONNÁL). Lift nincs, viszont kisebb furgonnal be lehet állni az udvarra és így parkolásért nem kell fizetni.


A méretek: Magasság csempeegység, szélesség csempeegység,.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése