Creaton balance borvörös

Kedvező tetőcserép árak, gyors és egyszerű vásárlás, országos kiszállítás. CREATON egy olyan cserepet kínál, amely páratlan minőségről tesz tanúbizonyságot és figyelemreméltóan szép. Kedvező ár- érték- arány az XXL- formának köszönhetően. BALANCE “ - Kiegyensúlyozott forma, arányok és gazdaságosság. Creaton tetőcserép Balance Borvörös.


Első osztályú minőségén és főként a nagyméretű, de a kisebb tetőkhöz is megfelelő harmonikus arányain kívül a gazdaságos . BALANCE - Kiegyensúlyozott forma, arányok és gazdaságosság - kedvező ár- teljesítmény-arány az XXL-formának köszönhetően - nagy fedőhossz-játékkal. Netto Ár (ÁFÁ-t nem tartalmaz). A BALANCE a tető kialakításának teljesen új dimenzióit nyitja meg a gazdaságosság és a dizájn területén.


A kép illusztráció, a végleges termék ettől eltérhet! Cégünk kapcsolatban áll számos megbízható kivitelezővel. Ha érdekli egy jó ajánlat akkor kérem keressen ! Ingyenes házhozszállítás. Textúrák - Szín szerint: borvörös.


CREATON alacsony hajlású tetőcserepek - CREATON South - East Europe Kft. ProIDEA termékinformációs katalógusban. NUANCE“ borvörös engóbozott. A modern gyártósor kialakításával a CREATON élen jár a tetőcserepek fejlesztésében. Vásárolható minimum mennyiség: db.


A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli! Tetszik Önnek a Balance ? A rézvörös Rapido jól mutatna . Szín, natúrvörös, vörös, rézvörös, borvörös , palaszürke, fekete. Kérjen egyedi ajánlatot most.


A legjobb árak a creaton cserepekre. Gyártó: CREATON Típus: Megaméretű kerámia cserép. Megnevezés: Rapido Szín: borvörös engóbozott. Rendelhető mennyiség: raklap. CREATON - A KREATÍV TETŐMÁRKA - A CREATON cserepek márkatermékek.


A márka mögött a 1éves . Színválaszték: Natúrvörös, Téglavörös, Rézvörös, Borvörös , Barna, Palaszürke, Fekete, Fekete matt.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése