Hétvégi fesztiválok

Hétvégi fesztiválok országos eseménynaptára, a legnépszerűbb hétvégi programokkal. Zenei, művészeti, kulturális és gasztronómiai fesztiválok az év minden időszakában. Válogatott Fesztivál linkek, ajánlók, leírások - Fesztivál témában minden!


Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! A legjobb hétvégi programok itt.

Kulturális Fesztivál Gyermek és Családi. Jubileumi születésnapunkra idén is egy fergeteges születésnapi pálinkázással készülünk a március 15-ei hosszú hétvégén ! Márciusi Gasztro Mustra 16. Országosan ismert pálinkafőzdék, street food ételek, családi programok és . Az ünnepi programok utáni hétvégén kisszámú, tarka rendezvények között válogathatunk, és hétről hétre bővülnek a Tavaszi Fesztiválok kulturális eseményei.


Idul a vakáció, irány a nyár! Használjuk ki, hogy még van egy icike-picike időnk, ha ne csak spontán nyaralásra tudjunk elindulni. Mutatunk néhány olyan tippet, amivel nem csak spórolhatunk, hanem még több élményt is zsúfolhatunk a nyárba.

Programok Rendezvények, fesztiválok , programajánló. Magyarország legnagyobb fesztivál -adatbázisa. A Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében idén is megrendezik a főváros egyik legnépszerűbb kültéri programsorozatát, az Akvárium Tavasz Teraszt. A Diósgyőri vár udvara megtelik élettel, izgalommal, tartalmas szórakozást kínálva a húsvéti hosszú hétvégén. Annyi fesztivál jut a következő hétvégére, hogy két kezünkön lehet csak megszámolni: UH, Oktoberfest, CAFe Budapest, Design Hét, Budapest Ritmo, Olaszrizling kóstoló, Terepfutó, Sütnicake… Aki pedig a fesztiválok helyett más programokra vágyna, annak is tudunk újat mutatni.


Többek között gasztronómiai fesztivál , zenei fesztivál , autós-motoros fesztivál , karnevál, rendezvény, falunap. Keress szórakoztató programokat, fesztiválokat. Színes kínálatot találsz a magyarorszgi fesztiválok között.


Javában a nyár közepén járunk, és nemcsak a hőség hágott a tetőfokára, hanem a fesztiváli hangulat is. Rengeteg programot tartogat ez a hétvége is, melyek közül a legjobbakat, rooftop cinemástól, fesztiválostól most tálaljuk nektek. A fesztivál ideje alatt éven aluli gyermekeknek az állatkerti belépés ingyenes! Városligetben és környékén, hétvégén is!


Elérkeztünk a nyár utolsó hétvégéjéhez, de mielőtt könnyes búcsút vennénk a balatoni éjszakáktól, még mulathatunk egy nagyot a parton a STRAND Fesztiválon vagy ütemesen bólogathatunk a B. Nem csak nagy fesztiválok jönnek a déli parton: futhatunk dűlőre Badacsonyban, kitárul a . Kétnapos sör- és csülökfesztivál várják a gasztronómia és a könnyűzene kedvelőit Vas megye egyik legszebb településén, Győrváron. Csülök minden mennyiségben és elkészítési formában, főzőverseny, kétórás Neoton nagykoncert, rengeteg környékbeli táncos, hagyományos és kézműves sörök nagy .

Egy cikkbe foglaltuk a hétvége legfontosabb eseményeit. Pécstől délre három kis faluban (Nagyharsány, Kisharsány, Palkonya) számos helyszínen (a szársomlyói szoborparktól a Vylyan-teraszig) rendezik ezt az összművészeti fesztivált, ahol továbbra is ugyanaz köti össze a fellépőket, .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése