Leier taverna ár

MELÍROZOTT színek: füstantracit, kagylóhéj, mogyoró, gesztenye, szalmasárga, macchiato. Egyszerű formák szép színekben. Melyik szín tetszik a legjobban? Kérje egyedi ajánlatát Taverna burkolatára ! Legyen szép a kertje, és kellemes a napja! MERCATO térkő műszaki adatok árak színválaszték.


Füstantracit melírozott kagylóhéj melírozott. Carbon szalmasárga melírozott mogyoró melírozott. Gyártóüzekiskunlacháza,. Vastagság (cm) méret (cm) kb. LEIER TAVERNA TÉRKŐ cm.


A TAVERNA térkő nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. A sikeres megjelenés titka az egyszerű formákban, szép színekben rejlik. A térkő stabil felülete és szűk fugái garantáljék a burkolt felület biztonságos használatát, akár kecses tűsarkú cipőkkel is.


Biztosan Ön is szereti a természetet, és örömmel tér haza kertes házába a napi munka után. Egy rövid séta a bokrok és virágok között megnyugtatja Önt is. Ráncai hamar kisimulnak. A térkő felülete még nedves állpotban is csúszásbiztos.


A térkő kopórétegéhez felhasznált nagyértékű kőörlemények és a nemes felületek minden burkolatnak egy összetéveszthetetlen karaktert . Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon. Kedvező viacolor térkő árak és akciók! Járdák, utak készítésésre éppúgy alkalmasak, mint medence szegélyezések készítésére. Nagyszerűsége a ház körüli burkolt felületek fantáziadús kialakításában mutatkozik meg. Leier viacolor térkövek.


Szebbnél szebb burkolat képekkel segítsünk választani? A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli!


A feltüntetett képek illusztrációk, ezért esetenként eltérhetnek a valódi kinézettől!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése