Parafa alátét tekercs

Alátét parafa tekercs úsztatott, klikkes, LOC-os padlóburkolatok alá. Kiváló lépészaj és léghang csökkentő, jó hőszigetelő, valamint rezgéscsillapító. Hosszú élettartamú, könnyű . A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítás!


Kategóriák: Kiegészítők, Alátétfóliák. Ezekből a tömbökből különböző vastagságú lapokat vágnak. A felhasználási céltól függően eltérő sűrűségű és szemcseméretű parafa tekercsek léteznek. A cégünk féle típust importál és tart készleten folyamatosan, ezek a következők: Jól összenyomható, laza szerkezetű típus: Parketta alátétnek kiváló, hatékonyan. Parafa tekercsek : Tartós terhelés után is visszanyeri az alakját.


Különleges sejtfelépítésének és speciális gyártásának köszönhetően tartós, esztétikus padló-falburkoló anyag. Laminált padló kiegészítők a Pallaszban: szegélyléc, alátétfólia, párazáró fólia, felmosó folyadék, ragasztó, fémprofil, Click Guard. Az agglomerált parafa tekercs 5mm egy népszerű és sokoldalú természetes portugál parafa termék. Mi egy családi cég vagyunk.


Kiváló minőségű természetes parafa termékek előállítására és forgalmazására specializálódtunk. WOODLOOK WPC kültéri padlóburkolatok Kültéri WPC és fa teraszburkolatok Bambusz-és fűszövet burkolatok, perforált lemezek Kiegészítők Görgősszék alátétek SIA csiszolóanyagok Alapozók, aljzatkiegyenlítők Parketta-és parafa ragasztók, tömítőanyagok Parketta-és parafa lakkok, olajak, wax felületkezelő anyagok . Bemutatkoznék, Kárpáti László Endrének hívnak. Közel éve foglalkozom szalagparketta, csaphornyos parketta, ipari parketta, bambusz parketta, svédpadló, trópusi parketta, teraszpadló, laminált padló, és vinilpadló(pvc) értékesítésével. Természetes anyag,csökkenti a lépészajt. Antiallergén, az élősködő gombák nem telepszenek meg rajta.


Padlófűtésre is ajánlott. Kiegyenlíti egy bizonyos mértékig a padlózat egyenletlenségeit. Csökkenti a helyiség zajártalmát . PARAFA TEKERCS ISOLA mm 0. Persze ez nem törvényszerűen igaz a műanyag alapú alátétekre, de előfordulhat. Egyéb megoldások: A “lépészajcsökkentők” itt még nem értek véget. Számtalan megoldás létezik még, ami több anyag pozitív tulajdonságaira.


A parafa alátét tekercsben , és lapokban is kapható. Megnevezés: Agglomerált parafa szigetelő lemez , tekercs. Formátulap, tekercs. Felhasználási terület: hangszigetelő anyagként úsztatott padlóhoz, laminált lapok és parketta alá hanggátló alátét rétegként, falszegélyek kialakítására, rezgés elleni szigetelésként, tágulási hézag kitöltésére, memotáblához, . Hő- és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, továbbá vízálló, rugalmas és antiallergén.


Falra ragasztható, ideális falburkolatnak vagy dekorációként.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése