Tetőtéri gardróbszekrény

Nekünk a ferde mennyezet sem okoz gondot - többféle megoldás és számos lehetőség áll rendelkezésedre, hogy az amúgy nehezen kihasználható tetőteret is komfortos és praktikus szekrénnyé varázsoljuk. A tetőtér beépítése nem akadály, hanem lehetőség! El lehet képzelni a szituációt, amikor egy szép nagy gardróbszekrényt próbálunk beállítani egy tetőtéri szobába, a ferde fal mellé.


Vagy be sem fog férni, vagy úgy, hogy marad egy lyuk azon a részen, ahol a fal még nem éri el azt a magasságot, hogy aláférjen a szekrény. Máris ott van egy jó nagy hely, .

Csizmadia Gabriella - INSPIRACIOK. El kell ismernem, hogy a gardrób -szoba ötlete nem rossz. Ki ne álmodna egy szép tágas helyiségről, ahol végre mindennek jutna hely?


A tolóajtó lelke a jó minőségű keret. Ez adja meg a stabilitást, ez foglalja magába a különböző betétanyagokat. Az aluxa tolóajtóhoz használt keretanyagok jó minőségű fémötvözetekből készülnek, anyaguk tartós és biztonságos.


A megbízhatóságon túl a kereteknek (és a síneknek) vizuális szempontból is választékosnak . Egyedi beépített szekrények év garanciával.

Beépített szekrény , gardróbszekrény , tolóajtós beépített szekrény készítés több mint éve. Beépített tolóajtós szekrény fautánzatú bútorlapos Klasszikus keretes Stanley tolóajtóval. Tolóajtós szekrény bútorlap és fekete üveg osztott Klasszikus keretes tolóajtóval.


Gardróbszekrény tejüveg és bútorlap osztott Stanley tolóajtóval. Sokáig kihasználhatatlan volt Horváth Anikóék tetőtéri szobájának egyik sarka a tetősík alatt, amíg ki nem találták és meg nem építették a képeken látható beépített szekrényt, amelynek fő erénye a maximális anyagtakarékosság. A megvalósítás során elsődleges szempont az ár volt, így a szekrény belseje . Tetőtéri beépített szekrény bútorlapos Stanley tolóajtóval.


Legfőbb célom egy olyan, inkább a különleges kategóriába tartozó nem mindennapi beépített bútor alkotása, ahol a szolid elegancia és a praktikusság találkozik. A képen látható beépített szekrény tervezéséhez a megrendelőtől szabad kezet kaptam. Szeretem a kihívásokat és a fejtörést okozó . Váltsd valóra gardrób -álmodat. PAX gardróbrendszerünk igazán neked való tárolást biztosít.


Ez azért van, mert te dönthetsz mindenről – a méretről, a színről és a stílusról is. Arról, hogy toló- vagy sarokpántos ajtókat szeretnél. Valamint arról is, hogy milyen KOMPLEMENT belső kiegészítőkre van szüksége hogy minden . A beépített tolóajtós szekrények alakítható belső elrendezésüknek köszönhetően könnyen kiaknázzák a rendelkezésre álló helyet: tetőtér , folyosó, fal üregek.


A következő képek ötleteket adhatnak arra, hogyan alakíthatóak ki ezek a gardróbszekrények , ötletes megoldások tolóajtós, fiókos, szekrényekre, különböző frontokkal skandináv módra.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése