U szelemen

Könnyűszerkezetes épületeknél a váz nagy százalékban tartalmaz acél szelement, ami az oldalfalak, tetőszerkezetek, födémszerkezetek kialakításában kaphat szerepet. Cégünk palettáján a Z, C, U és Σ profil egyaránt megtalálható. A szelemeneket horganyzott acélból, görgős . Az utóbbi években népszerű és költséghatékony megoldásnak bizonyult ezen elemek felhasználása az épületek tulajdonképpeni fő tartószerkezeteként. Amennyiben több szerelment kíván egybe építeni, úgy szelemen toldó megvásárlása szükséges. Kérjük, hogy rendeléskor . Z szelemen , C szelemen , U szelvény.


Kiváló minőségű német S 3minőségű, Z2horganyzott alapanyagból, összeforgatható keresztmetszetben. A kínálatunkban megtalálható: horganyzott acél, színes acél, alumínium trapézlemez valamennyi méretben! Az új profil több kiváló tulajdonsággal rendelkezik: - könnyű szerelhetőség, vízorr. A nagy szilárdságú, horganyzott acélból készült könnyűgerendák kis önsúlyuknak és nagy teherbírásuknak köszönhetően méltán váltak a könnyűszerkezetes építkezés közkedvelt alapanyagává. Az U profiloknak a perforált változata: HSKY- U. Z és C szelemenek a könnyűszerkezetes építkezés alapjai Z, C, U szelemenek, szigma profilok . A profilmagasság, a profilvastagság és a perforáció mintája megegyezik a. HRY-C profiloknál megadottakkal.


Keresztmetszeti jellemzők. C, Z és U profilok, tűzi horganyzott acéllemezek görgősoros hidegalakításával készülnek. A termékek széles méretválasztéka a különböző anyagvastagságoknak, valamint a több dimenzióban állítható, korszerű gyártóberendezésnek köszönhető. Cégünknél féle profilméretet gyártása zajlik . Rövid gyártási határidő!


Steel típusú Z és C gerendák, U profilok. A „Z és a C” szelemenek túl: Az igényeknek megfelelően „ U ”, illetve bármilyen kialakítású szelemen megrendelhető, mely minden esetben kiváló minőségű acélból, korróziógátló horganyréteggel készül. Jó tudni: az általunk gyártott acél szelemenek egymásba fordíthatóak, így nincs szükség a toldó elemek alkalmazására.


C horganyzott acél szelemen. A vékonyfalú, tűzihorganyzott Z-C-U gerendák, valamint CI toldóelemek jelentik a könnyűszerkezetes építési mó a száraz technológiájú vázszerelés alapjait. A profilok fő felhasználási területe a tető- és oldalfalburkolatok közvetlen alátámasztása, és az épületekre ható terhek közvetítése a . A leggyakoribb alkalmazási területen, szelemen és falváz funkcióban a hajlított gerendatartók konstrukciós kialakítására a gyakorlatban már jól bevált megoldások . Rpadló tantermi szárny. Rmagas tető tantermi szárny. Pfette, die, szelemen (ácsm.).


U -acél, és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. U -acélok árak, és további információk, specifikációk. Folytonos megtámasztások. Részleges megtámasztások. Alkalmazástechnikai ajánlások.


Mintapéldák Lindab vékonyfalú gerendák méretezésére.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése