Akusztikai gipszkarton

Akusztikai perforált gipszkarton lapok. Nagyon jó helyiség klimatizáló. Budapesti központi raktárunkban készleten tartjuk. A mintázatok mindegyike egyedi arculattal bír, ezért alkalmazásukkal különleges, egyedi megjelenés érhető el. A perforált lapok 1milliméteres vastagságuk miatt a tömör gipszkarton építőlemezekkel jól kombinálhatók.


A kész felület rövidszőrű hengerrel bármilyen színűre festhető.

Alkalmazási területek: hangelnyelő . A jó akusztikai álmennyezet együtt kínálja a hanggátlási és hangelnyelési képességeket. A mai építészetből általában hiányoznak a tér akusztikáját pozitívan befolyásoló felületek, ezen segít az akusztikai álmennyezet. Rendkívül jó tulajdonságokkal rendelkező gipszkarton hangszigetelő lap. Magas szintű funkcionalitású, dekoratív gipszkarton fal kiépítési lehetősége. A Lafarge Csoport európai és dél-amerikai gipsz üzletágának felvásárlásával új márkanéven, de az ismert . A Siniat Szárazépítési Rendszerek gipszkarton termékcsaládja nem csak szokványos, de olyan különleges esetekre is kínálja megoldásait, mint egy kulturális zenei központ, vagy egy hotel speciális akusztikai igényei.


Kitöltés gyanánt gyapoton kívül létezik valami egyszerű anyag, ami mérsékelné a mélyebb frekiket is, vagy önmagába is elég lehet?

Elég húzos az akusztikai gipszkarton táblák . Gipszkarton CD toldó árak: 1db, 3Ft. Szemes és kampós függesztő pálca árak: függesztő-pálca-szemes-és- kampós . Kiszállításra kérjen egyedi árajánlatot! A Rigips legújabb fejlesztésű, magyar gyártású Blue Acoustic hanggátló gipszkartona biztosítja a lehető legalacsonyabb fokú zajszintet. Legyen szó újépítésről vagy felújításról, kiváló megoldást jelent a válaszfalak megépítésénél.


A könnyű szerkezetű gipszkarton a megszokott vastagságban magasabb hangszigetelési . Elektromos doboz körüli hézag kitöltése. Kerülendő a szemközti gipszkarton borítás toldása azonos profilon. Tűzvédelmi elektromos doboz. WKnauf szerelt válaszfal.


Válasszon hangszigetelési megoldásaink közül! Különleges akusztikus álmennyezeti és falburkolati megoldások. Az alacsony zajszint egy helyiségben a megfelelően kiválasztott hangszigetelő szerkezetek kialakításával biztosítható, amelyek megakadályozzák a nemkívánatos környezeti zajok terjedését. Az akusztikai kényelem alacsony zajszintet jelent.


A Rigips korszerű igényeknek megfelelő fejlesztése a hanggátló gipszkarton. Aleksić Viktor, Aleksić Anasztázia, Attila Kalmár and others like this.

Teljeskörű lakásfelújítás. A Siniat termékkínálatában szerepelnek nagyobb hangszigetelő képességű válaszfalak és mennyezetek építését lehetővé tevő gipszkarton lapok. Különös figyelmet érdemel a megnövelt magsűrűségű NIDA Cicha g-k lap. Használata olyan helyiségekben indokolt, ahol nagyobb a hangszigetelő .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése