Akusztikai panelek

A Sonitus Acoustics számos megoldást kínál a lakószobák akusztikai problémáinak javítására. Thanks to its compact size and low weight, it is suitable for wall and ceiling mounting and is also a great decorative accessory. RW Classic akusztikai panel 1x 1cm. Szállítási idő 1-munkanap. Cégünk akusztikus , hangelnyelő panelek gyártásával is foglalkozik.


Ezeket kizárólag szakértő akusztikus cég tervdokumentációi alapján vállaljuk. A hangelnyelő panelek készülhetnek vászon, bőr, textil, fa, rétegelt lemez, laminált anyagok felhasználásával. Ezek a panelek nappalikban, lakószobákban is használhatóak, de akár moziszobák falain is utólagosan és könnyen elhelyezhetőek és jelentős változást okoznak a helyiség akusztikai tulajdonságaiban. A Nemzeti Innovációs Hivatal által mentorált vállalkozás.


Akusztikai panelek hazai gyártótól! Our programme is to provide high service in design and construction at the investment and building of public buildings, . Hangszigetelő dekorációs panel. Hatékony megoldás a visszhangok, kopogó és kongó zajok megszüntetésére. Széles forma és színválaszték közvetlen a gyártótól. Egyedi méretben és formában is.


Vagy rendelhetők bármilyen méretben vagy színben. Ez a hangelnyelési szempontból „A” kategóriás, kompakt akusztikai termékcsoport – sima és hullám kialakítású, illetve fa keretre rögzített változatban. Az akusztikai panelek speciális anyagból készült termékek, melyek szobába helyezésével a helyiség akusztikája javítható.


Ecophon akusztikai panelek és álmennyezetek a Mészáros és Társa Kft. Ezt akusztikus elemek ( panel vagy deszka formátumú elemek) tudatos és méretezett alkalmazásával érhetjük el. A panelek a közép és a nagy frekvenciákon fejtik . Hangterjedés akusztikus panelek nélkül. MODUS akusztikus panelek.


VICOUSTIC Cinema Round Premium Ref. Csak személyes átvétel Százhalombattán. AKUSZTIKUS PANELEK - A természetes fa alapanyag felhasználásával a környezetbarát lakkok-kal és ragasztókkal garantáljuk a tartós termékeket. A kedvezmény akusztikai panelek is versenyképes a kiváló minőségű, zavartalan működése és a méltányos ár.


Egy installációból maradt meg, sosem voltak felszerelve. Eladó 5db 103cm x63cm x10cm vastag 1db 103x63x5cm vastag. Fekete akusztikai panel. Saját lábukon is megállnak. Az általunk forgalmazott hallásvizsgáló kabinok közös jellemzője a kiváló akusztikai megfelelőség és minőség, a könnyű kezelhetőség, és a tetszetős kivitel.


Hangelnyelő felületüknek és profiljuknak köszönhetően kiváló teljesítményt nyújtanak. A termek akusztikai optimalizálása legalább olyan fontos, mint a hanggátlásuk. A legdrágább hangfalak hangja is élvezhetetlenné válik egy rossz akusztikájú helységben.


Cégünk megkezdte olyan, saját fejlesztésű, többféle elegáns kivitelben készülő akusztikai panelek gyártását, amelyek segítségével házimozik, irodák, . Eladók egyedi akuszikai panelek , bass-trapek,xps diffúzorok nagy válsztékban , kedvező árban! Különleges akusztikai megoldások. Részletes leírásért kattintson a Bővebben.


Ezen kívül akusztikai mérést és azonnali javítást is vállalok! OrganoidAcoustic SlotAbsorber. Raktárkészleten folyamatosan elérhetőek lesznek a panelok-diffúzorok.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése