Bádogos munkák árai

Az alább felsorolt árak nettóban értendők és tájékoztató jellegű! Anyagszükséglet részletes kiírása, beszerzése, szállítással. A kérdező kommentje: Hú, hát köszönöm a segítséget, nagyon használható infókkal láttatok el.


Számításom szerint ez a munkálat kb. Szaktanácsadás bádogos , bádogozás munkaterületén jártas szakértőtől. Precíz bádogos gárdával vállallunk bádogos munkákat rövid határidővel. Bádogozás modern technológiákkal. A táblázatban szereplő árak irányárak , egyszerűbb (haladósabb) munkáknál alacsonyabb, bonyolultabb munkáknál magasabb árakkal kalkulálhatunk.


Víz – csatorna – fűtésszerelés. Villanyszerelési munkák. Tervezés, engedélyeztetés. Ideiglenes elektromos betáp igénylése, lerakása. Az Ács –tetőfedő mesterséget még az iskolában tanultam, de a bádogos szakmát már a munkáim során bádogos mesterektől sajátítottam el.


Sok esetben jelezték a megrendelők építtetők,. Mindezt érthető, köznyelven! Az anyagáraktól a munkadíjakig!


Hányszor böngészett az . Tetőfedő és bádogos munkák kivitelezésével foglalkozom. Munkáim túlnyomó részét családi házak, melléképületek és teraszok fedése héjazatának kialakítása képezi. Egy speciális terület, palatetők felújítása- legyen az hullámpala vagy síkpala – is tevékenységeim közé tartozik, amit a keresletnek megfelelően cserepes.


JÓSZAKI weblapon kértem ajánlatot zsindely tető javításához. Jónás Pál volt az első aki jelentkezett, megnézte az elvégzendő feladatot, ezt követően pontosan megjelent a megbeszél időpontban. A munkát elvégezte, a beázás megszűnt. Munkáját,az ár , az anyagfelmérés, a minőség alapján jóra értékelem, négy csillaggal. Ha csöppög vagy folyik ne várjon hivjon.


Régi tetők felújitàsa, -Új tetők készitése-Lapos tetők szigetelése, -Beàzàsok megszüntetése, -Bàdogos munkàk. Tetö szerkezet megerösitése. Megnevezés, Egység, Alumínium, Horganyzott, Színes alu. Oromszegély 6-cm-es (25) 6. A belsőépítészeti kivitelezés során leggyakrabban előforduló munkanemeket soroltuk fel a teljesség igénye nélkül. A feltüntetett árak MUNKADÍJRA vonatkozó, nettó egységárak (az ÁFÁ-t nem tartalmazzák)!


Kivitelező cég vagyunk, belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezéssel nem foglalkozunk. Lapunk egy meghatározó győri bádogosvállalkozástól kért árajánlatot méter ereszcsatorna kicserélésére.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése