Bramac platinum

Mimoriadne hladký atraktívny povrch spolu s extrémnou pevnosťou a odolnosťou voči mrazu, vetru a krupobitiu robia z tohto modelu skutočnú kráľovnú medzi . Ak sa preň rozhodnete, určite neurobíte chybu. Farby: Mokka a Granitová Viac informácií nájdete TU Pri objednávke vložte do POZNÁMKY základnej škridly farbu. Originálne príslušenstvo samozrejmosťou. Dodanie strešnej krytiny až na stavbu.


Základná škridla polovičná PLATINUM.

Tiez som ju pozerala, kedze som na Platinum videla reklamu. Pochopila som to tak, ze je to betonova krytina so specialnym - krajsim povrchom , uz mame strechu ale dajte vediet skusenosti. To najlepšie zo sveta betónových a pálených krytín. Nadčasová viacvrstvová minerálna strecha s hladkým a atraktívnym metalickým povrchom, ktorá je zároveň extrémne odolná proti mrazom a krupobitiu.


Výroba, montáž a predaj väzníkových krovov, moreného reziva. Ponuka kompletného sortimentu na realizáciu a rekonštrukciu šikmých a plochých striech. V HODNOTE 13€ ZADARMO ! Plus Resistant, odolnej aj voči moridlám,.


MINERÁLNY STREŠNÝ SYSTÉM.

Bližšie informácie sa dozviete na nasledujúcich stranách brožúry. Hrebenáč sa používa pre pokrývanie hrebeňa a nárožia. Používa sa pri veľkoformátových i maloformátových strešných škridlách. Príchytka hrebenáča sa pripevňuje k . Tento registračný formulár vypĺňa zákazník, resp.


Bez udelenia tohto súhlasu nie je možné zákazníka. Detailný štatút akcie je k dispozícii TU. Vďaka použitiu medzivrstvy – mikromalty, ktorá vyhladí póry betónového tela škridly, je nový povrch obzvlášť hladký.


Zároveň zlepšuje priľnavosť vrchnej povrchovej úpravy a predĺži jej životnosť. Cena za mkrytiny Lindab CLICK. Bramac MAX ° (Protector). Stačí sa prihlásiť k bonusu do 31. Agentúra MullenLowe GGK v tendri začiatkom júna zvíťazila.


Vďaka unikátnej viacvrstvovej minerálnej skladbe krytiny spája to najlepšie z betónových a pálených škridiel – výnimočnú odolnosť a zároveň atraktívny vzhľad. Technické údaje Materiál:. BIOTECH System platinový .

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hálózati szolgáltatások tétel

Kémény szigetelés padlástérben

Ereszcsatorna lejtése